sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Tampereen kädentaidot messut ja joulukortti

Tein joulukortin ei niin perinteisellä jouluvärillä. Leimasin Whiff of Joyn viime vuoden jouluisista leimasimista. Väritetty promarkereilla.Tekstileimasin elzybells, embossattu valkoisella. Tausta tehty leimaamalla valkoisella leimavärillä lilaa kartonkia. Nauhat ja kukat vanhaa varastoa. Tähtikoristeet ebaysta, kulmien pisarat tarjoustalosta.

Eilen tuli käytyä Tampereella kädentaidot messuilla. Oli paljon kivaa katseltavaa. Tuli jotain ostettuakin. Kiva oli myös tavata bloggaajia.


Heinikalta tarjous Ez-mountia, Martha Stewartin mini-sydän boordileikkuri sekä 2000 glue dotsia.
Luulisi vähäksi aikaa riittävän nuo dotsit. Amalialta tuo vasemmalla oleva tekstileimasin. Klemmarikellarilta Swisspixies Nora leimasin sekä puolihelmiä. Sinellistä erittäin kimmeltelevää rangerin kohojauhetta.
Loput tavaroista hankin Paperinauhasta. Olen aika kauan miettinyt noita stempelgleden sydänleimasimia, nyt sitten päätin ne hankkia. Lisäksi noita magnolian uusia jouluisia leimasimiakin piti vähän hankkia, vastustamattomia kun ovat. Jouluisia kirjekuoria ja pari distressin pulloa. Kohta olen saanut kaikki pullot kerättyä ja sitten alkaa varmaankin pullojen säilyspakin metsästys. Olen jo keksinyt paletin, mikä sopii hyvin käyttää noitten distressien pullovärien kanssa. Korttidemossa käyneet sen ovatkin jo nähneet. Tarvii vissiin ryhdistäytyä ja kuvata tänne blogiinkin joku päivä.

Nyt tarvii mennä ulkoilemaan joten mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa
ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille :)



5 kommenttia:

  1. Todella ihana kortti ja kyllä se mun mielestä niin on, ettei joulukortin aina tarvitse olla puna-vihreä ollakseen tyylikäs ja täydellinen. Tässä yksi hyvä esimerkki siitä:)
    Messuilla tekemät ostoksesi ovat aivan ihastuttavia ja huomasin, että jotain saamaakin tavaraa ollaan molemmat sieltä hankittu.

    VastaaPoista
  2. Ihan mielettömän upea kortti! Tosi kauniisti väritetty kuva! Ihana rusetti! =)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana kortti:) Eikös joulukorteissa riitä aina ajatus...viis väristä:))
    Mukava oli eilen tavata ihan livenä, kiitos:))

    VastaaPoista
  4. Siis tämä on taas kymppiluokkaa koko kortti. Tykkään tästä väristä ja olet käyttänyt sitä taas todella upeasti.
    Gluedotsista sanon, että se on kyllä ihan mielettömän hyvä paketti. Nuo isommat dotsit pitävät kyllä isommatkin kukat tiukasti kiinni kortissa.

    VastaaPoista
  5. Kerrassaan UPEA kortti!!! Ylellinen!!

    VastaaPoista

Olen erittäin iloinen, jos haluat jättää kommentin. Kommentteja on aina niin mukava lukea. Kiitos!

Jag är väldigt glad om du vill lämna en kommentar. Det är alltid så trevligt att läsa dem. Tack!

I'm very glad if you want to leave a comment. It's always so nice to read them. Thank you!