perjantai 13. marraskuuta 2009

Magnolian joulupukki


Kiirettä on pitänyt tällä viikolla. Olen kuitenkin kortteja tehnyt, ei sentään niin kiirettä etteikö kortteja kerkeisi tekemään :) Tässä aika suuren kokoinen kortti, korttipohjana Cansonin kartonki kokoa A4 puoliksi taitettuna. Leimasin vanhempi magnolian joulupukki jonka olen värittänyt distressillä. Lakin tupsussa Flower softin polar white. Valkoisissa osissa irtosamettia. Pukin parrassa hopeanväristä vesiväriä. Pakettien sineteissä lisättynä koholakkaa. Taustapaperi BoBonny hankittu Presentosta. Pukin olen stanssannut spellbindersin kehysstanssilla ja lisäksi punaisesta kartongista kehykset. Kaunis stanssi, aika kookas mutta mielestäni sopiva pukin kokoon. Sinetintekovehkeet ostin jo viimevuonna Blue Sign:ilta joulumarkkinoilta. Ostin markkinoilta myös oravien ruokintalaudan ja viimevuonna oli oravat niin tyhmiä että eivät sieltä osaneet syödä. Mutta ovat kesän aikana viisastuneet, kovasti käyvät jo syömässä. Orava hyppää laudalle, nostaa kannen ja pistelee poskeensa. Ruokintalauta on noin 5m keittiön ikkunasta kiinnitettynä puunrunkoon, aika kiva seurailla ruokailua. Eli suosittelen hankitaa taikka sellaisen valmistamista jos oravia tykkää seurailla.


Eilen torstaina olin Askartelupuoti Presentossa pitämäs demoa, aiheena värittäminen ja joulukortit. Kiitos kaikille jotka kävivät minua moikkaamassa. Muutamia uusia Penny Black leimasimia tuli hankittua, niitä kun on sinne myyntiin vasta tullut. Presento täyttää ensiviikolla 20 vuotta ja luvassa mukavia tarjouksia pitkin viikkoa.

Tänään puuhastelin tällaisen voileipäkakun. Tyttäreni pitää kavereilleen juhlat ja  minä sitten tarjouduin tekemään kakun. Kakku oli häipynyt kun olin kaupassa, eli ilmeisesti kelpas. Taustalla olevan kukkakimpun mieheni toi alkuviikosta, kiva kun meillä kotimatkan varrella on tuo kukkakauppa ja mies vielä muistaa siellä välillä poiketa :) Ompelin viimeviikolla nuo taustalla olevat verhot, poikkesin ihan muissa asioissa ikeassa kun huomasin tällaista paksua puuvillakangasta. Aika paksua verhokankaaksi, mutta lankesin kun halvalla sain. Kangas oli ollut 7,95 metri ja oli nyt 1,95  joten tein sitten heräteostoksen. Tuli edullisesti uusi ilme keittiöön.


Kävinpähän sitten tänään ruokaostoksilla Prismassa. Poikkesin kuitenkin lehtihyllyllä ja sielläpä olikin iloinen yllätys. MagnoliaInk magazine-lehti, hinta 7,90. Eli vinkiksi vaan jos joku muukin halajaa lehteä, eikä ole sitä saanut tilattua mistään. Kannattaa katsastaa se lähikauppakin.

Huomenna onkin sitten Tampereen messuille lähtö, mukavaa viikonloppua jos jaksoit tänne asti lukea :)

PS. Jos jollekin tuottaa hankaluutta lukea näin pientä fonttia niin laita kommenttia asiasta,
laitoin pieneksi että ei tulisi kilometrin mittainen postaus, mutta voin sen kyllä muuttaa suuremmaksikin.
EDIT: Fontti korjattu suuremmaksi, kiitos kommentista :)

12 kommenttia:

  1. WAU WAU ja WAU!!! Niin upea että... todella todella kaunis kortti! Valtavan ihanaa taustapaperia! =)

    VastaaPoista
  2. Ihana kortti! Täynnä joulufiilistä! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva ja pirteä kortti taas. Eikä parempiin suihin jo mennyt voileipäkakkukaan huonolta näytä, nam, sanon minä :)
    Mitä tohon tiedusteluusi fontin koosta tulee, ninn....Mä tykkään lukea aina sun postaukset, oli ne sitten lyhyitä tai pitkiä, mutta toden totta, on kyllä vaikeuksia, kun teksti kovin pientä. Nenä näytössä kiinni ja niskat jäykkänä olen tähän saakka pärjännyt:):) En siis minä ainakaan pahaksi pane, vaikka fonttia suurentaisitkin:):):)

    VastaaPoista
  4. Itselläni tuo lehti jo on, mutta ei olis tullut mieleenkään etsiä tuota Magnolian lehteä lähikaupan lehtihyllystä. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  5. voi että kun vetää ihan sanattomaksi! toi sinun väritys on niin upeaa! ja niin upeasti kasattu kokonaisuus! ja kivaa toi verho kangas itsekin jotain tollaista olen ajatellu pitäsiköhän tehdä hesaan ja ikeaan reissu;) ja en yhtää ihmettel jos kakku on hävinny kauppa reissun aikan kyl näyttää niin herkulliselta!

    VastaaPoista
  6. Kyllä on taas niin hieno kortti että!! Todella joulinen! :) Mie meinasin jo aiemmin sanoa tuosta pikkutekstistä, mutta en viitsinyt kuulostaa valittajalta.. Mutta kiitos nyt kun olet laittanut normaalinkokoisella tekstin, helpompi lukea:) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Mielettömän upea kortti ja värit mitä mahtavimmat!

    VastaaPoista
  8. Kiitos Carola, onpas ihana lukea tekstiäsi nyt, kun fontti kivan kokoínen :)

    VastaaPoista
  9. Upea kortti! Kauniisti väritetty leimakuva ja ihanuus-paperia taustalla!

    Mageet verhot ja herkullisen näköinen kaakku :)

    VastaaPoista
  10. Ihana, aivan lämpöä ja joulua hehkuva kortti!

    VastaaPoista
  11. Korttisi oikein "hehkuu" joulun tunnelmaa. Aivan ihana siis.

    VastaaPoista
  12. Kiitos tuhannesti vinkistä tuosta Magnolia lehdestä!!! Minäkin löysin juuri omani prisman hyllyltä täältä Järvenpäästä. eipä ois kyllä tullu ees mieleen sieltä sitä etsiä.. =)

    VastaaPoista

Olen erittäin iloinen, jos haluat jättää kommentin. Kommentteja on aina niin mukava lukea. Kiitos!

Jag är väldigt glad om du vill lämna en kommentar. Det är alltid så trevligt att läsa dem. Tack!

I'm very glad if you want to leave a comment. It's always so nice to read them. Thank you!