lauantai 28. marraskuuta 2009

Ruskea joulukortti



Tällaisen ruskean sävyisen joulukortin tein jossain vaiheessa, jäänyt vallan julkaisematta. Leimasinkuva Reprintin Scapa, Design Tjocka Tanten. Kuvan leimasin kun olin demoa pitämässä Presentossa. Taustapaperi Graphic45, nauha sinellistä, tagi leimattu magnolian leimasimella vaalean ruskealle Cansonin paperille. Teksti presentosta. Pipariohje tulostettu samalle paperille, reunat leikattu fiskarsin Deckle kuviosaksilla. Kukat vanhaa varastoa. Kukan keskusta tavallinen pussinsulkia, päälle laitoin liimatäplän ja dippailin kimalteeseen. Distressin vintage phota huiskittu vähän sinne tänne.

Tulipahan äsken piipahdettua ostoksillakin, tilasin ensimmäistä kertaa suoraan Motivetilta leimasimia. Saas katsoa kauanko kestää toimitus, sivuilla luki 2-3 vkoa. Toimituskulut noin 4 euroa, jos tuo meni ihan oikein niin on äly halpa toimitus. Maksoin PayPalilla mutta taisi siellä luottokorttikin kelvata.  Oli ilmestynyt uusia kauniita leimasimia. Tilasin myös ihka ensimmäisen oravaleimasimeni (se missä on lastenvaunut), en ole oikein ollut näistä oravista innostunut. Saas katsoa josko innostuisin, kesti hetken ennen kuin farmareista innostuin. Nyt niitä on vaikka kuinka ja PAKKO saada aina uusiakin.

Mulla on menossa leimasimien ja askartelutarvikkeitten siivousta, joten tulossa on paljon rompetta myytäväksi.
Aikomuksen tänään aloitella kuvaamiset ja laitan ne sitten TÄNNE toiseen blogiini myyntiin. Jotta ei mene vallan myyntihommiksi koko tämä askartelublogini. Eli jos kiinnostusta käytetystä ja tarpeettomasta tavarasta niin kannattaa jatkossa seurailla Spearmints blogiani. Nimi juontuu huuto.net tunnuksestani. Laitoin nyt tämän blogin koska oon niin laiska huutiksen laittelemaan, ajattelin että saan ne sujuvammin ja nopeammin tänne blogiin.

Täällä ei sada joten on lähdettävä ulkoilemaan, jotta jaksaa sitten illan askarrella ja ilmoituksia myytävistä tavaroista laitella.

Mukavaa launtaipäivän jatkoa kaikille!




11 kommenttia:

  1. Kauniin kortin olet tehnyt :) Innolla odottelen myyntiin tulevia juttuja, jos vaikka pääsisi ostoksille :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan harmooninen tunnelma tässä kortissa =)Todella kaunis kokonaisuus!

    VastaaPoista
  3. Ihana kortti. Täytyy taas ihastella voimakasta värinkäyttöäsi... olet värien käytön mestari ;)

    Olen joskus tilannut suoraan Motivetilta... jotenkin tuntuu, että ei ne niin kauhean kauaa sieltä valtameren takaa tulleet ;)

    VastaaPoista
  4. Tunnelmallinen upea kortti. Minä en myöskään ole vielä "innostunut" oravaleimoista. Yksi jouluinen on pojallani. Minähän aina innostun jälkijunassa...viime vuonna en juurikaan tykännyt lumihiutaleista, mutta tänävuonna on ihan toinen juttu.

    VastaaPoista
  5. Todella kaunis ja tunnelmallinen kortti! Ihanat sävyt! =)

    VastaaPoista
  6. WAU! Mahtavan upea! Ihanan vahvat värit.
    Sinulla se on taito hyppysissä :)

    VastaaPoista
  7. Vierailit tässä taannoin blogissani, kiitos siitä! Ehdin vasta nyt kunnolla vastavierailulle. Ja meinasin kyllä tiputtaa silmäni melko useasti. Sulla on kyllä aivan mieletön lahja korttien tekoon!!! Väritykset on sellasia, että mä en tule pystymään koskaan vastaavaan! Sommitelmat on just eikä melkein ja värit sointuu täydellisesti toisiinsa kuvissa, koristeissa ja siis aivan kaikessa! Litania vois jatkua loputtomiin... Wautsi Wau! :o)

    VastaaPoista
  8. todella ihastuttava leimasin! ja taas niin kivat noi värit kortissas! tykkään sen tunnelmasta! niin kaunis kokonaisuus!

    VastaaPoista
  9. Aivan ihanan näköinen ja värinen kortti! Kiva kun kävit blogissani :o)

    VastaaPoista
  10. cliquez pour en savoir plus portefeuilles de répliques regardez ces gars Chloe Dolabuy cliquez sur les ressources Dolabuy Chloe

    VastaaPoista

Olen erittäin iloinen, jos haluat jättää kommentin. Kommentteja on aina niin mukava lukea. Kiitos!

Jag är väldigt glad om du vill lämna en kommentar. Det är alltid så trevligt att läsa dem. Tack!

I'm very glad if you want to leave a comment. It's always so nice to read them. Thank you!