maanantai 23. marraskuuta 2009

Penny Black Joulukortti sekä ostoksia


Tällaisen kortin tein muutama hetki sitten, leimasin Penny Blackin Holly Jolly setistä. Taustapaperi Graphic45.
Leimasin ja paperi hankittu Presentosta. Väritys distresseillä, joulupalloissa koholakkaa ja tähdessä kimalleliimaa. Nauha muovitukusta ja metallikoriste ebaysta. Teksti embossattu antiikkikullan värisellä kohojauheella. Mielestäni tämä on oikein kiva leimasin joulukortteihin, tosi nopea värittää. Sopivan kokoinen tällaiseen A6 kokoiseen korttii.
Minulla on ollut vain muutama Penny Blackin leimasin aiemmin,  joten kun näitä Penny Blackin leimasimia äskettäin otettiin myyntiin Presentoon niin päätin korjata vajetta ja täydentää leimasinkokoelmaani. Paljon ihania leimasimia jäi vielä Presentoonkin.



Tänään sitten taas huideltu kaupungilla tytön kanssa. Käytiin Juttaa moikkaamassa Modernossa, paljon ihania uusia leivontatarviketta ja muutakin ihanaa kauppaan oli taas tullut. Tänään ei kuitenkaan sieltä shoppailtu, vaihdeltiin vain kuulumisia. Liikkeestä löytyy laaja valikoima laadukkaita keittiötarvikkeita. Sopii siis muistaa käydä paikan päällä,  kun pukin konttiin miettii niitä lahjuksia. Sieltä saa kyllä ostettua vaikka koko keittiönkin jos tarvetta on. Kannattaa ehdottomasti poiketa :)

Käytiin myös kauppahallista herkkuja ostamassa ja tietysti Presentossa, sieltä sitten shoppailtiin alla olevat.



Taustalla olevat kumiset UM leimasinsetiti ovat mielestäni todellinen löytö A6 kokoiset laadukkaat setit 10 euroa kappale.
Kuvassa näkyvä vasemman puoleinen setti ei ole minulle, vaan matkalla Myy ja Vilijonkalle. Toki mulla on myös samanlainen,  hankittuna jo aijemmin itsellenikin. Tummanvihreätä flowersoftia ja pari vihreätä mementon väriä ostin, jos vaikka saisi aikaiseksi kokeilla hankkimiani tapestryn leimasinsettejä. Sinettilakkatangot löysin akateemisesta alennettuna alle puolen hinnan, joten niitä ei mitenkään voinut jättää kauppaan.

Sitten nämä 3 ihanaa jouluista teksileimasinta. Eikös olekin ihania, näissä on mielstäni tosi kauniit fontit! Aivan  minun makuuni! :) Näitä leimasimia olen jopa jonkin aikaa jo odottanut saapuviksi. Leimasimet ovat Presenton omistajan aloitteesta Ruotsissa teetettyjä. Näitä ei sitten ihan joka paikasta löydykkään. Eli Presentosta voi käydä ostamassa omansa taikka sitten kysellä muutamasta muustakin liikkeestä. Kauppias ystävällisesti antoi minulle tiedot julkaistavaksi tänne blogiin. Joten jos on halua  hankkia itselleen näitä leimasimia niin voipi koittaa kysellä leimasimia seuravista liikkeistä: Presento: Turku, Hobby Point: Helsinki, Askartelupuoti Pia:Jyväskylä, Askartelukulma Matikainen :Kuopio, Taidekehystämö Hyvärinen: Rovaniemi sekä Puoti-Pike: Seinäjoki.

Niin ja nopeat taitaa syödä hitaat, sillä mitään isoa määrää näistä ei ole edes teetetty. En ostanut jokaista mallia leimasimista, joten muutama muukin malli löytyy vielä kaupan hyllystä.

Edit: Lisäsin Presenton hinnat näihin alla listattuihin leimasimiin.
  • Pyöreässä leimasimessa lukee: Toivotamme teille Hyvää Joulua 9,50
  • Pitkänomaisessa lukee: Toivotamme teille Rauhallista Joulua 7,90
  • Neliskulmaisessa lukee: Toivotamme kaikkea hyvää näin Jouluna ja tulevana Vuonna 10,50

Voin myös yrittää auttaa hankinnoissa jos jollakin ei ole kyseisiä kauppoja lähistöllä ja haluaisi leimasimen hankkia itselleen:) Postitus helpostikuoressa muistaakseni tuo 1,10 ja mitään lisäkuluja en lähettämisestä peri!

                                                       

11 kommenttia:

  1. No on taas hieno kortti ja frouva on tehnyt hienoja löytöjä. Mun on myös pitänyt käydä Juttaa moikkaamassa, mutta en ole kaupungilla paljon liikuskelulut viime aikoina. Ohi hurautan töistä kotiin... täytyy korjata tilanne, jos en nyt ihan keittiötä osta niin voi jotain pientä kivaa löytyä.
    Pitäis nähdäkin jossain vaiheessa...

    VastaaPoista
  2. Onpa todellakin hieno kortti!!

    Ja ostokset, vau! Minkähän hintasia nuo tekstileimasimet on?

    VastaaPoista
  3. Oi miten ihastuttavan pitkä poustaus :)) Mutta jälleen kerran; aivan ihastuttava kortti! Ja todella kauniisti väritetty. Ja miten niin nopea värittää, minulla menisi tuommoiseen työhön puoli päivää... Todella kaunis kortti!

    VastaaPoista
  4. Kortti on ihana ja hienoja ostoksia ja paljon (!) olet tehnyt.... Noin noita leimasimia pitäisikin hankkia, että olisi vähän useampi vaihtoehto esim. teksteihin. Itsellä on muutama jouluteksti ja huomaan, että alkaa tympiä laittaa aina sitä samanlaista lätkää korttiin=)))

    VastaaPoista
  5. Wau..Ihania leimasimia varsinkin nuo teksti leimasimet.Just sellaisella fontilla mistä minä tykkään!! Laitanpa sulle mailia heti.

    VastaaPoista
  6. Voi kun ihana kortti! Upeesti väritetty kuva! =)

    VastaaPoista
  7. todella ihana kortti tykkään kortin tunnelmasta! ja olet tehny ihania ostoksia ja olet oikessa et noi puupalikalliset tekstit ovat ihania! ;)

    VastaaPoista
  8. Upean hauska kortti jossa värit mitä mahtavimmat!
    Ihania ostoksia oletkin tehnyt, nuo leimasinsetit ovat olleet minunkin ostoslistalla....

    VastaaPoista
  9. Ihania kortteja taas ja nuo ostokset -nam---
    Kaikkihan minä haluaisin mutta nuo tekstileimasimet ainakin..pitää käydä katsomassa reuraavalla kuopion reissulla,jospa löytyis Askartelukulmasta--

    VastaaPoista

Olen erittäin iloinen, jos haluat jättää kommentin. Kommentteja on aina niin mukava lukea. Kiitos!

Jag är väldigt glad om du vill lämna en kommentar. Det är alltid så trevligt att läsa dem. Tack!

I'm very glad if you want to leave a comment. It's always so nice to read them. Thank you!