tiistai 11. elokuuta 2009

Askarteluhuone ja Bloginamu!

101 postaus ja pitkä postaus onkin.....

Kiitos tästä kivasta muuttoideasta kuuluu ihanalle miehelleni.
Tavarat on sitten kaikki kannettu alakertaan ja saatettu paikoilleen. Jos ei ihan omille paikoilleen vielä, niin ainakin ovat poissa lattialta. Kuvien järjestys lähes sama kuin edellisessä postauksessa.
Voipi hyvin verrata muutosta.
Muutto vanhasta askartelunurkasta tehty reippaasti alle 100 euron budjetilla. Likenevät rahat kun käytän mielummin askartelutarvikkeisiin :)
Huoneen karmeat seinät olisivat tarvinneet uudet tapetit taikka maalin, mutta saaneen nyt kelvata koska seiniä ei kuitenkaan paljon näy.

Oletuksena on että pidän huoneen askartelukäytössä ainakin noin 5-7 vuotta jonka jälkeen tavarat siirretään takasin yläkertaan. Ei kuitenkaan edelliseen komeroon vaan tyttären nykyiseen makualkoviin. Viimeistään siinä vaiheessa kun tytär on valmis nukkuman yksikseen alakerrassa kun me muut nukutaan ylhäällä.

Huone sijaitsee keittiön takana, hyvä ja keskeinen paikka mutta silti rauhallinen. Koska huone toimi aiemmin leikkihuoneena niin osa siitä on säästetty alkuperäiseen tarkoitukseen, niin kuin tämä "satu-tuoli".
Kuvassa näkyvän oven takana on vaatehuone joka ei kestä kuvaamista. Täynnä selvitetään joskus kun jaksetaan tavaraa. Kirpparikamoja ym sälää. Tännehän sitten mahtuu hyvin laajentaman jos huoneeseeni tulee ahdasta :) hahaa!Vaatehuoneen oven vieressä "Leikkauspiste". Pöytä on talon mukana tullut, pöytä kaipaisi kipeästi maalia pintaansa. Ehkä sitten joskus projekti aivan selkeesit siis.
Pöydässä on kaksi klaffi joten voi hyvin tarvittaessa siirtää vaikka keskelle huonetta jos esim useampi haluaa askarrella.
Stanssitkaan ei oo enään katossa! Makkarista myös nuo askarteluun liittyvät lukemiset siirtyivät samalla tänne. Kiva kun sain nämä leikkuuhommat yhteen ja samaan paikkaan. Sekä nyt on hyvin tilaa dreamkutterille, BIA:lle, paperileikkureille, taittoalustalle,sizzixille, stansseille ym. Laatikoissa on säilössä lävistäjiä. Isomman leikkuualustan ajattelin kyllä hankkia, vanhaan tilaani kun ei suurempaa olisi edes mahtunut.
Glitterpotissa taisi olla myynnissä jopa vaaleanpunainen...


Tuo valkoinen hylly oli ennestään huoneessa ja tyttäreni käytössä on edelleennkin nuo alimmat hyllyt, missä vaaleanpunaiset kopat. Uutena tavarana nyt hankittu nuo läpinäkyvät 30x30 paperien säilytykseen tarkoitetut lokerikot. Löysin meidän paikallisesta askarteluliikkestä. Hinta ei ole paha 5,90 kpl. Ehkä joudun hankkimaan toiset mokomat :)

Valkoiset seinäkaapit oli huoneessa ennestään. Muutaman tangon ja muovisen kaukalon olen Ikeasta hankkinut. Pöytälevy löytyi kellarin kätköistä, kaikkea ei aina kannata hävittää vaikka ei justiinsa tarvii. Pikkusenhan nuo on merkillisen näköiset kun on eriväristä puuta ja maalattua sekaisin. Noh vosihan sitä tietsikkapöydän maalata vaikka valkoiseksi.

Tässä kuvassa työpisteeni lähemmin sekä bloginamu.
Pienempään kaappiin sain nuo puukantaiset leimasimeni mahtumaan, onneksi jäi paljon tilaa.
Pikkusälälokerot olikin jo yläkerrassa mulla. Leimasimeni sekä valtaosa kynistäni sain mahtumaan kaappiin. Nauhojen säilytys on vielä mysteeri minulle, osa nauhoista on tangolla osa vähän siellä sun täällä. Tarvii miettiä miten järjestän asian.
Tässä alemmassa kuvassa tietsikkapöytä joka on vielä kaaoksen vallassa, ei siis tarvitse tutkia kovin tarkasti. Siivon sitten joskus kun jaksan taikka huvittaa. Ennemmin kyllä askartelen. En yhtään tykkää tästä läppäristä, mutta kai sitä tottuu. Sillä tuskin kovin usein viitsin ravata tuolla yläkoneella.


Tietsikkapöydän oikealla puolella on paljeovi jonka takana löytyy tyttären hella ym leikkikaluja sekä lisää säilytystilaa. Tämäkään tila ei valitettavasti ole kuvattavassa kunnnossa :(
Tässä kuvassa Ida koristelee kimalleliimalla kukkasia jonka itse oli kukkapurkistani hakenut. Tässä taas harjoitellaan värittämistä ja mun akvarellikynillä tietty, vaikka omatkin kynät olisivat aivan vieressä.Minkä nuoren oppii sen vanhana taitaa....
Lupasin aiemmassa postauksessa blogiarvontaa, tässä alla olisi lähempi kuva pienestä bloginamustani.
Nuo pystyssä olevat paperit (10 kpl)olen hankkinut suoran The Greeting Farmsilta, en ole nähnyt missään Suomessa. Aikas kivat mielestäni. Mukaan tulee papereihin sointuvat koristeet.
Lisäksi namuun kuuluu seuraavat tavarat: punainen leimasintyyny, silkkikukkasia, pieniä kakkupapereita(voi sävyttää itselleen sopivan värisiksi, sopivat hyvin taustapaperiksi)kuparin, kullan ja hopean värisiä koristeita, kullanvärisiä nuottipaljetteja, nauhasolkia, 100 kpl Beatrix Potterin korttikuvioita, K&Companyn 6x6 kokoinen paperikko(36 kpl) ja paperikon väreihin sointuvia nauhoja, Imaginisice:n akryylinen tipu-leimasin. Kuvassa näkyvien tavaroiden lisäksi saa voittaja halutessaan valita itselleen 30 leimasinkuvaa leimasimistani. Löydät kuvat leimasimistani valmistajan nimen mukaan lueteltuna LEIMASIMENI otsikon alta vasemmalta palkista tai TÄSTÄ.
Leimaan kuvat Cansonin paperille mustalla Versafine-musteella.


Osallistuaksesi bloginamun arvontaan jätä kommenttisi tähän postaukseen.
Jos sinulla olisi jokin hyvä vinkki nauhojen säilytykseen, niin otan ilolla vinkkejä vastaan.
Olisi myös kiva jos kertoisit arvonnasta blogissasi, tämä ei kuitenkan ole edellytys osallistumiselle arvontaan.
Arvonnan suoritan
Sunnuntaina 23.8 klo.18:00
Onnettarena toimii IDA!
EDIT: ARVONTA SUORITETTU
ARVONNAN TULOKSEN NÄET TÄÄLTÄ!

124 kommenttia:

 1. Heipsan!
  Ihana idea mieheltäsi täähän on mahtava askartelutila.Todella hyvin olet saanut kaikki järjestykseen.Tuo tankosysteemi aika käytännöllinen nauhoille siitä löytää sopivan helposti.Laitan linkin omaan blogiini.

  VastaaPoista
 2. Onpa tilava askartelupiste sinulla! Toivon etää joskus saan edes puolet tuosta tilasta.

  Ihana namu sulla, tahtoo voittaa sen!:)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut uuden askartelutilan johdosta. Aikas kivat tilat.
  Nauhojen säilytykseen en osaa antaa vinkkiä, omatkin on siellä sun täällä ja siten sun täten. Jotkut ovat kehuneet niitä nauhalaukkuja.
  Ja wautsi, mikä bloginamu tarjolla. Arvontaan ilman muuta mukaan ja laitan linkin blogiini.

  VastaaPoista
 4. Ihanat uudet askartelutilat sinulla. Kaikille tarvikkeille omat paikat. Tuo stanssien säilytys tosi hyvä idea, ilmeisesti mangneetti? Kun on hyvin tilaa myös järjestys pysyy paremmin hallinnassa, luultavasti.Nuo nauharullat kivasti omalla paikallaan. Nauhanpätkät minullakin ainainen ongelma, ja säilytänkin niitä hieman värien mukaan läpinäkyvissä ja pinottavissa karkkilaatikoissa. Mukana minäkin toki ihkussa arvonnassa.

  VastaaPoista
 5. Wau, olet saanut aivan mahtavat tilat itsellesi, onnea! Nauhasäilytykseen ei minulla ole sen kummempaa ideaa, ainoastaan nauhalaukkua olen aina kaupoissa tutkiskellut, mutta mietityttää, kuinka ne minunkin käytöllä lopussa ovat solmussa siellä laukun sisällä. Laitan minäkin linkkiä blogiini ja ehdottomasti olen mukana=O)

  VastaaPoista
 6. MoikkaMoi,

  WAU mitkä tilat askarteluun, molemmilla tytöillä!
  Nauhasi ovat ihan hyvin nyt, ovat näkyvällä ja saat niistä hyvin, miksi vaihtaa!

  VastaaPoista
 7. Ihanat tilat ja Niiiiin paljon kaikkea ihanaa tavaraa -minulla ei näköään mitään vielä olekkaa-vaikka posti melkein joka päivä kantaa tavaraa!!Suloinen on myös askartelija!:)
  Toivon että onni potkaisee minua !!

  VastaaPoista
 8. Todella ihanat tilat,kyllä tuolla kelpaa askarrella!
  Kiinitin huomion kuinka näpsästi roskapussin olet laittanut.:)
  Arvonnassa mukana totta kai haluun olla!

  VastaaPoista
 9. Ihana askartelutila sinulla, nauharullat on siististi siinä telineessä ja ne pätkät on aina ongelma, mulla ne on myös läpinäkyvässä laatikossa, josta kaivelen kun muistan. Keväällä jouduin purkamaan työtilani ja olen edelleen evakossa ja kaivelen tavaroita "jostain" kun haluan askarrella, työhuone pursuaa erinäisiä laatikoita...
  Kisaan mukaan, pistän mainosta eteenpäin,-))m

  VastaaPoista
 10. Ihana työskentelytila ja kaikki saatu kivasti paikoilleen. Kyllä nyt kelpaa:) Melkonen homma vaan tollanenkin muutto.

  VastaaPoista
 11. mielettömän ihana askartelupaikka sulla on!! Niin, mulla on nauhat värijärjestyksessä... Laitoin kaksi naulaa seinään ja pingotin nauhan niitten väliin, siitä sitten roikkuu kaikki nauhat... Ja mahtuu vaikka kuinka paljon! elvästi esillä eikä sotkeudu...=)

  VastaaPoista
 12. Ihana uusi askartelutila, voi kun itselläkin olisi tilaa noin paljon, olisi tavarat vähän paremmin järjestksessä.Ja kiitos mahdollisuudesa voitta ihana blogi namusi...:D

  VastaaPoista
 13. Hieno askarteluhuone, ihasti TILAA! Siitä kun meinaa olla aina puute :D Jospa saan innostusta jatkaa omaa tilaprojektiani, mikä on aina kesken.. 0)

  VastaaPoista
 14. Vau! Upea askartelutila ja herkullinen bloginamu. Pidän hirmuisesti Beatrix Potterista eli jos onnetar ei suosi minua, niin täytynee varmaan googlata nuo ihanat koristeet ja selvittää mistä tuollaiset saa hankittua. Minun askarteluni on niin pienimuotoista, että kaikki nauhani sopivat pieneen rasiaan. Nettikaupoissa olen nähnyt läpinäkyviä nauhalaukkuja, joiden kyljissä olevista rei'istä nauhat voi pujottaa läpi.

  VastaaPoista
 15. vautsi vau, hienot tilat sinulla.

  Osallistun arvontaan ja jos vaan muistan/jaksan tässä remppahulinan keskellä, niin linkitän myös.
  Mutta nyt menoksi, olen jo myöhässä kun jäin ihastelemaan kuviasi...

  VastaaPoista
 16. Ruhtinaallisesti on sinulla seinä- ja työpöytätilaa, johon olet saanut monenlaista koukkua ja muuta säilytystä ja järjestyksenpitoa helpottavaa laitettua.
  Itsellekin tutun näköisiä laatikostoja ja lehtikoteloita näkyy myös :)
  Nauhasäilytykseen ei erityisiä ideoita.
  Läpinäkyvät karkki-, keksi- tai muut laatikot minulla ehkä olleet helpoimpia ja vielä niin, että ainakin osa nauhoista "siisteinä" kieppeinä pienehköissä sellofaanipusseissa.
  Niin eivät juurikaan sotkeennu keskenään ja niiden hallinta on helpompaa (mutta ehkä aikaa vievempää jollekin supertuotteliaalle askartelijalle)
  Ja kiitoksia mahdollisuudesta osallistua runsaaseen bloginamuun :)
  (Omaa blogia ei ole, johon voisin linkkiä laittaa.)

  VastaaPoista
 17. Moi! Siis aivan kertakaikkisen upea askartelutila!! Mulla on vaan sellainen nurkka makkarissa, mutta hyvin mahtuu olemaan, jatketaan lattialle tarpeen mukaan;) Olen iloinen puolestasi ihanasta askarteluhuoneestasi :) ja siitä että voin osallistua bloginamun arvontaan!

  VastaaPoista
 18. Ihana askarteluhuone! Ja paljon kaikkea muutakin ihanaa ;) Tosi hienoja säilytysboxeja ja minusta nuo nauhat on ainakin tosi kätsysti tuossa tangossa. Pienempiä pätkiä ehkä sitten johonkin läpinäkyvään purkkiin (kuten sulla taisi ollakin) tai laatikkoon. Itse tykkään siitä, että paperit, nauhat tms ovat mahdollisimman paljon näkösällä, kun eihän sitä muuten muista, mitä kaikkea itseltä löytyy! Tottakai mukana arvonnassa, laitan linkin blogiini :) (blogissani on tunnustus sinulle, ettei mene ohi silmän ;)

  VastaaPoista
 19. Ja siis aivan ihana tila ja iso, minä vaan unelmoin tuollaisesta, ehkä sitten JOSKUS :))

  VastaaPoista
 20. Wau! Onnittelut hienosta askartelutilasta. Kaikki näyttää olevan upeasti käden ulottuvilla. Minäkään en valitettavasti osaa neuvoa sinua tuossa nauhan säilytyksessä. Minulla pätkät ovat neljässä lasipurkissa värien mukaan lajiteltuna.

  Ilman muuta myös tuon mahtavan namun arvontaan mukaan!

  VastaaPoista
 21. Onnitteluni uuden ison askartelutilasi johdosta. On varmasti ilo askarrella asianmukaisissa tiloissa.
  Osallistun arvontaan!

  VastaaPoista
 22. upea askartelutila sulla :)) mulla se on vain haaveena, että kaikki olisi näpsästi esillä.. itse painiskelen tuon samaisen nauha ongelman kanssa, pitäisikin laittaa kuvaa blogiin;)) joten mun on ihan turha alkaa antamaan vinkkejä ;)
  mutta mukaan ehdottomasti upean namun arvontaan :)) jipii!

  VastaaPoista
 23. Hienosti järjestetty askarteluhuone!
  Ihanasti sinulla tilaa työskennellä ja säilyttää. Houkutteleva myös tuo bloginamusi;)

  VastaaPoista
 24. WAU!! Upea askarteluhuone sinulla! Oon niin kateellinen =) nyt tuli kyllä hirveä kuume sisustaa oma huoneensa uuteen uskoon. Ja kiitokset mahdollisuudesta osallistua ihanaan namuusi! =D

  VastaaPoista
 25. Ihana huone! Täällä "katellisena" ihailen huonettasi olohuoneen nurkastani :)))
  Mulla on läpinäkyvässä muovilaatikossa reikiä, mistä voi vedellä nauhoja, mutta ei sekään kovin hyvä ole. Idea on sama kuin nauhalaukussa, halvempi totetus vain. Jossain vaiheessa oli nauharullat Ikeasta ostetuistta lautastelineissä. Mutta veivät tilaa melko paljon.

  VastaaPoista
 26. Loistava tila ja aikamoinen parannus entiseen ... ollapa itsellä mahdollisuus samanlaiseen :). Mahtavaa!

  VastaaPoista
 27. Todella mahtavan tilan olet saanut käyttöösi, onnittelut!

  VastaaPoista
 28. Siis wau mikä askartelutila, kyllä nyt kelpaa tehdä kortteja :) Aivan tässä alkaa kateudesta vihertymään ;)
  Ja mikä ihana bloginamu! Toivottavasti olisin edes joskus onnettaren suosiossa :)
  Mukavia askarteluhetkiä uudessa tilassasi!

  VastaaPoista
 29. Sus siunakkoon, kun sulla on nyt todella hieno askartelutila. Idakin on sit kasvanu aikas paljon viime näkemästä =)

  VastaaPoista
 30. Kyllä on sinulla hieno askartelutila ja suuren työn olet tehnyt askartelumuutossa. Rullassa olevat nauhat ovat mahtavasti noin esillä, mutta ne pätkät.... itse pidän sellaisessa muovilokerikossa pienillä rullilla.. lokeroita ja lokerikoita pitäisi vaan olla paaaaljon..

  VastaaPoista
 31. Mahtavat askartelutilat sinulla, puhumattakaan bloginamusta. Mukaan arvontaan siis! T:Nuusku

  VastaaPoista
 32. Ihana askartelutila, olispa mullakin tämmöinen. :)
  Mieletön bloginamu, pitäähän sitä yrittää jos, vaikka onnetar joskus suosisi :)

  Mukavia askarteluhetkiä sinulle ihanassa huoneessasi! :)

  VastaaPoista
 33. oijoi, sulla ihana, iso ja siisti askartelutila <3
  Mulla keskellä olohuonetta iso pöytä, jossa pienen pieni tila askarrella, muuten se on täynnä kamaa ja lattialla suurin osa.. *köh*
  Pitäis laittaa kuntoon se ja ostaa juurikin tuollainen teline nauhoille ym.

  Laitan linkin namustasi seuraavaan postaukseeni.
  Tulis tuo namu hyvinkin tarpeeseen ;)

  VastaaPoista
 34. Wau, mitkä tilat!!

  Haluaa mukaan arvontaan :) laitoin linkin blogiini :)

  VastaaPoista
 35. Ihana huone sinulla! Tuommoisesta itse vain haaveilen =).
  Ilolla osallistun arvontaasi. =)

  VastaaPoista
 36. Hieno ja tilava askarteluhuone:Onnittelut! Mukaan arvontaan tietenkin haluan, eikä voittokaan olisi paha juttu :)
  Nauhojen säilytyksestä:
  Pienet nauhanpätkät viskaan laatikkoon pöydän alle ja isommat ostettuani kietaisen pahvilappusen ympärille ja nuppineulalla kiinni pää. Ihan ohuet ja kapeat voi kietoa vaikka muistilappuihin, Merisinin idea, liimakin on valmiina alkupään kiinni pitämiseen!

  VastaaPoista
 37. Onnea uudelle upealle askartelutilalle. Kyllä tuolla kelpaa puuhailla.

  VastaaPoista
 38. Kateellisena katselin ja huokailin sinun ihanaa ja isoa askartelutilaasi!Kyllä nyt kelpaa askarrella vaikka pikku apulainenkin häärisi mukana.Meillä juuri ekaluokalle mennyt poika on niin innostunut askartelusta,että tekaisi itselleen OMAN askartelupaikan meidän kuistille.Minun varastoista sit aina kummasti hupenee tavaraa..:)On kuule aika ihanaa,et sulla on sellainen mies,joka keksii ja vielä toteuttaa näin ihania asioita..Erityisesti kuolasin sun ihania vaaleanpunaisia säilytyslaatikoita ja kaikkea muuta vaaleanpunaista mitä kuvista löytyi.Meidän huusholliin kun en saa laittaa sitä väriä kun tasan omaan askartelunurkkaani,nimittäin meillä kaikki muut on "miehiä".Arvontaan osallistun tietenkin,vaikken ikinä mitään voitakaan:)

  VastaaPoista
 39. Tämä kommentti on HeliR:n puolesta. Heli on yrittänyt kommenttia itse laitella mutta ei ole onnistunut.
  Jos jollain toisellakin on ongelmia kommentin laittamisessa niin spostia voi laittaa minulle tulemaan tarantellan@hotmail.com
  Laitan sitten tällaisen kommentin että pääsee osallistumaan arvontaan.

  VastaaPoista
 40. Onpa ihana askartelutila!

  Osallistun myös arvontaan...

  VastaaPoista
 41. Voi, onpa ihanat askartelutilat käytössäsi! Itselläni ei ole erikseen mitään askartelutilaa ja sellaisesta haaveilen, josko jonain päivänä sellaisen saisin. Onhan tuommosessa tilassa mukava alkaa kortteja väsäämään, kun kaikki tarvikkeetkin on kivasti saatavilla :)

  Osallistun mielellään arvontaasi :)

  VastaaPoista
 42. kiitos mappivinkistäsi,poikkean heti huomenna katsastamassa löytyykö Tampereelta moisia ihanuuksia..

  VastaaPoista
 43. Minun nauhat on hujanhajan sekaisin isossa rasiassa:D
  Mutta kyllä nuo sun on huomattavasti paremmin tarosalla:D

  Upee on askarteluhuoneesi! :)
  osallistun samalla arvontaan ja lisään sinut blogilistalleni ja laitan bloginamun näytille myös blogiini:)

  Oikein ihanaa torstaipäivää!

  VastaaPoista
 44. Ihan unelma huone sulla!Ja kiva tuo magneettisysteemi noille stansseille!Taidan hankkia itelle samanlaisen.Ja arvontaan mukaan!!!!!

  VastaaPoista
 45. *sanaton* ...askarteluhuone, wau...aika täydellistä siis :) (itse täällä yksiössä kateellisena) Arvontaan mukaan ilman muuta, mahtava namu palkintona! Ensi kertaa vierailulla, tulen varmasti uudestaan. Omaa blogia ei ole, muuten linkittäisin :)

  VastaaPoista
 46. IIIK! Ihana huone, arvasin että siitä tulee UPEA, olethan muutenkin järjestyksen ihminen :)
  NYT mä olen KADE ;)yleensä en kyl juurikaan ole mut tästä voi olla. Olen kyl tosi tyytyväinen että K keksi idean, terkkuja vaan sille kovasti ja kehuja kekseliäisyydestä. Mä olen suunnitellut myös hankkivani tuon lokeromallisen hyllykön...jos sen vaan jotenkin sais sovitettuu tänne. Iida on jo iso tyttö ja söpö :)

  VastaaPoista
 47. Kateellisena, kuolaa pyyhkien kahtelin kuvia aivan mahtavasta askartelutilastasi!!! Ja kuinka paljon sulla onkaan askartelusälää. Minäkö muka kade noista ja pah ;o).
  Nauhojen säilytys on mullakin ongelmana, joten valitettavasti en osaa auttaa. Täytyykin lukaista nämä kommentit, josko näistä löytyisi itsellekin apua.

  VastaaPoista
 48. Oih, mikä ihana askartelutaivas. Itselläni kaikki askartelukamat leväällään ínhottavasti leväällään siellä ja täällä =o( Ainahan siltivoi haaveilla omasta askarteluhuoneesta =O)Askarteluhuoneesi on suorastaan aareaitta!

  VastaaPoista
 49. Ooh, mikä ihana askarteluhuone... Nyt kyllä myönnän, että suorastaan viherrän kateudesta! Minä kun rahtaan tavaroita paikasta toiseen ja kaikki on hukassa :(
  Taidan kokeilla sellaista itkupotkuraivarin ja huutaa MÄ TAHON KANS TOLLASEN!!! Auttaiskohan???

  VastaaPoista
 50. Voi miten ihanan tilava ja niin hyvin organisoitu työtila, upea!! Aivan unelma!!

  VastaaPoista
 51. Kyllä sun nyt kelpaa, askartelutilasi on kadehdittavan upea, onnittelut siitä!
  Mukanaan arvontaan haluaisin minäkin:)

  VastaaPoista
 52. Voi kun hieno askartelutila! Itsellekin olis poikaa kun nyt vain keittiön pöydän ääreen tulee kasattua tarvikkeet aika ajoin. Ja upea blogcandy, arvontaan mukaan siis minäkin=)

  VastaaPoista
 53. Tervehdys!
  Askarteluhuone on hieno. Jokaisella pitäisi
  olla tuollainen. "Haaveilen" itsekin,
  ehkäpä joskus vielä minullakin...
  Haluaisin osallistua arvontaan, vaikka en
  blogia omistakaan.
  Pirjo:)

  VastaaPoista
 54. Heissan!
  Aivan hulppea askarteluhuone, tuollaisen kun saisi.
  Arvontaan osallistuisin, vaikken blogia omistakaan.:)
  terkuin PiaBir

  VastaaPoista
 55. Onnea uudesta askartelutilasta! En voi kun suu auki tuijottaa askartelutarvikkeidesi määrää. Blogikarkki on mahtava ^^

  VastaaPoista
 56. Kyllä tuollaisessa tilassa varmasti askartelu maistaa.

  VastaaPoista
 57. Sinun askarteluhuoneesi herättää kyllä kateutta,mutta ihan positiivisessa mielessä. Sehän on kuin pieni tehdas. Ja eikä tuo sinun leimasinkokoelmasikaan ihan pienen pieni ole.
  Kävipä hyvin, kun mulla on tänään nimpparit, niin voin esitellä tuolle paremmalle puoliskolle lahjatoivomusta eli "että jos tuollaisen askartelupajasen saisi";)

  VastaaPoista
 58. Olen tosi kateellinen tuosta askarteluhuoneestasi! Minä sekä asun, askartelen että ompelen 30 neliön yksiössäni, mutta kyllä minullakin vielä joskus on niin iso talo että saan sinne sitten erillisen "työhuoneen".

  Ja arvontaan haluan sitten kanssa mukaan. :>

  VastaaPoista
 59. Taas pitää osallistua arvontaan. Ihana huone sinulla!Aivan upea!
  T: www.rosali66.vuodatus.net

  VastaaPoista
 60. Sinulla on kyllä aivan ihana askartelutila ja kaikki niin suloisessa järjestyksessä. Omat askartelutarvikkeet muutamassa kaapissa ja välillä ei tiedä mitä missäkin on. Lisäksi aina löytyy yllätyksiä, "ai mulla on tällasiakin" hih!!!!

  VastaaPoista
 61. Onpa sulla upeat tilat! Pitäisköhän itsellekin järjestää jotain vastaavaa, vaikka edes pienempää...Minä kun askartelen vain olohuoneessa...

  VastaaPoista
 62. Aivan mahtava askarteluhuone sinulla :)

  VastaaPoista
 63. Ihanan paljon tilaa. :) Ehkä minäkin joskus saan tavarani järjestykseen...

  VastaaPoista
 64. Todella ihana huone ja mitä kaikkea siellä tuntuu löytyvänkään! Oikea askarteluaarteiden paikka.

  VastaaPoista
 65. Ihana askartelupaikka siulla. Ja hieno blognamu. Osallistun mieki=)

  VastaaPoista
 66. Oih mikä ihana askartelijan paratiisi! Lemppareitani nuo lasivitriinikaapit ja vaikkei vaaleanpunainen ole lempivärini niin kyllä on herkullisen näköistä kun sitä on niin paljon käytetty. Kuin karamelli koko huone!

  VastaaPoista
 67. Wau, mikä askarteluhuone! Ihanalta näyttää :)

  VastaaPoista
 68. Onnea uudelle askarteluhuoneelle! Ihanaa nähdä myös, että muillakin näitä askartelukamuja, joille kelpaa ainoastaan ne parhaat välineet, kuten äideillekin :)

  VastaaPoista
 69. Hej. Jättefint rum du har att pyssla i nu. Det bara är så, man behöver utrymme när man ska pyssla! Vi börjar bygga ut i september, då får jag oxå eget pysselrum. Gissa om jag väntar=)

  VastaaPoista
 70. Oletpa saanut kaikki selkeään järjestykseen. Hienoa!
  Ihailin tuossa myös viimeisimpiä postauksiasi varsinaisista askarteluista eli leimasinvarsien tekemisestä ja pyörivästä telineestä. Kivoja ideoita ja vaikka osa olisikin maailma löydettyjä niin eihän se mitään haittaa. Jokainen ei millään löydä kaikkea sieltä ja näin tulee tietoa vähemmänkin netissä seikkailevalle. Kiitos!

  VastaaPoista
 71. Miten ihanan askartelutilan oletkaan saanut.Niin tilavan ja valoisan.
  Onnea uudelle huoneelle.

  VastaaPoista
 72. Piia K. ei onnistunut kommentoimaan joten tässä Piian "arpa" bloginamuni arvontaan! Jos jollakin toisellakin on niin että kommentointi ei onnistu niin ottakaa reippaasti yhteyttä tarantellan@hotmail.com sähköpostiini niin laitan näin kommentin ja pääsee mukaan arvontaan.

  Ihanan paljon käviöitä käynyt blogissani kommentoimassa :)

  VastaaPoista
 73. Tarjuskakaan ei onnistunut kommentoimaan joten tässä Tarjuskan "arpa" bloginamuni arvontaan! Jos jollakin toisellakin on niin että kommentointi ei onnistu niin ottakaa reippaasti yhteyttä tarantellan@hotmail.com sähköpostiini niin laitan näin kommentin ja pääsee mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 74. Edellinen kommenttini ei ilmeisesti ole tullut läpi, joten varmpistanpa osallistumiseni vielä :) Sen verran herkullinen namu!

  Aivan ihana huone sinulla! Ehkäpä minullakin joskus kun lapset lentävät pesästä...

  VastaaPoista
 75. Katselin kateellisena noita kuviasi aivan ihanasta askartelutilasta.. ehkä minullakin vielä joku päivä, vaan ei ehkä kuinkaan noin paljoa ihania tarvikkeita.

  Mukaan arvontaan toki.

  VastaaPoista
 76. Upeat tilat sinulta löytyy, näissä tiloissa on varmasti ilo askarrella ! Ihanainen bloginamukin tarjolla :0)

  VastaaPoista
 77. Hieno askartelutila sinulla! Saisinpa omani järjestykseen, nykyisin vallitsevasta kaaoksesta ei löydä mitään. Terveisin
  TuulaL

  VastaaPoista
 78. Aivan upea paikka askarteluun! Saisipa joskus tuommoisen, haaveitahan voi aina olla;)
  Osallistuisin myös arvontaan.

  VastaaPoista
 79. Waude! Upeeta mahtavaa!!!
  Minulla on "hyvä idea" nauhojen säilytykseen, vain toteutus tökkii:
  Ihanat pienet purkit (esim. lidlissä oli jotain mausteita taannoin nätissä pienessä muovi purkissa) työllistetään nauhojen pitimiksi.
  Toinen aatos oli laittaa vanhan ajan albumi taskuihin nätisti punottuina värittäin..
  mulla on paljon suunnitelmia ja todella onnetonta testausta toimisko puoletkaan suunnitelmista...

  VastaaPoista
 80. Voi Taivas mikä askarteluhuone sinulla on !!! Arvaappa kuka täällä kuolaa ja haaveilee..=).Onnea uudesta tilastasi, miehesi on aivan ihana ihminen..Nauhojani minä säilytän, Läpinäkyvät karkki-, keksi- tai muut laatikot on minulle sopivat, erikseen rullalla olevat väreittäin ja eri laatikossa nämä pätkät jne..haluaisin kyllä toisenlaisen säilytys tavan mutta tilan ahtauden takia se ei nyt onnistu. Ja mukana minäkin arvonnassa-kääntyisipä huono onneni vihdoinkin =)

  VastaaPoista
 81. Todella ihana tuo sinun askarteluhuoneesi. Kaikki niin hienosti järjestyksessä.

  VastaaPoista
 82. Aivan mahtavat tilat sinulla! Toimivaa on turha muuttaa.
  Minusta nuo nauhat toimivat parhaiten noin. Sullottuna johonkin laatikkoon tai laukkuun vain sotkeutuvat mössöksi. Pienille pätkille joku laatikkosysteemi olisi varmaan ok. Jos tila loppuu tangolla, niin toinen kerros vain alle.

  VastaaPoista
 83. Ihanat tilat. Kiva uus blogituttavuus mulle. Käyn varmaan toistekin.

  VastaaPoista
 84. Voihan ihanuus miten mieletön tila harrastuksellesi sinulla on!
  Itse askartelen vähemmän, mutta taidanpa osallistua arvontaan tyttäreni puolesta. Hänelle riittäisi paketista puuhaa. :)

  VastaaPoista
 85. voiih, miten ihanaa. Minullakin on askarteluhuone, muttei noin paljon askartelutavaraa. Mulla on nauhoja siellä sun täällä, joten en osaa auttaa tuossa nauha-asiassa.

  VastaaPoista
 86. No nyt on tilaa askarrella;) Hurjat määrät sulla on askartelutavaraa, minä olen vasta aloittelija! Nauhasäilytykseen olen nähnyt vaan tuon saman tankosysteemin, joka näyttäisi toimivalta, omat nauhanpätkäni on purkissa ja juu-uh, SOLMUSSA! ;)

  VastaaPoista
 87. Onnea uudelle askartelutilalle. Aivan mahtava paikka sinulla askarrella.

  VastaaPoista
 88. Oi miten upea askarteluhuone Sinulla... Ja siisti. Oma askartelunurkka tahtoo aina olla kuin myrskyn jäljiltä vaikka kuinka siivoaisi. Mutta kyllä tuollaisessa kelpaa askarrella :) Mukaan arvontaan tahdon minäkin =)

  VastaaPoista
 89. Todella upea huone, onnittelut. Kun itse laittelin oman huoneeni kuntoon alku kesästä, niin parasta oli löytää käsistään kätevä mies, joka toteutti kaikki suunnitelmani ja keksi myös itse lisää. Säästyi monta euroa, koska pienellä kekseliäisyydellä löytää kyllä itselleen sopivat ratkaisut. On ilo askarrella, kun kaikella on paikkansa, mutta eniten hyötyä kaiketi on tuolista, jossa on fillarit alla. Näin ollen pääsen liikkumaan pöydän ympärillä suht kivasti, eism. kun sähköpostia saapuu ja kortin teko siinä kohtaa tökkäsee... Nauti tilastasi!!!

  VastaaPoista
 90. Ihan kateeksi käy tuota ihanaa askartelutilaasi. Minä odotan sitä hetkeä kun keskimmäinen poika kotoa lähtee niin sitten pääsen toteuttamaan haavettani ihan omaan huoneeseeni.
  Arvontaan tietysti halajan mukaan!

  VastaaPoista
 91. Onpa hyvät puitteet askartelulle! Onneksi tähän ei tarvitse laittaa kuvaa omasta nurkasta. :)

  VastaaPoista
 92. Pitäisikö siirtyä nukkumaan olohuoneen sohvalle ja tehdä makuuhuoneesta käsityökammio??? Nauhat kestää mulla järjestyksessä aina niin pitkään, kun seuraavan kerran niitä tarvitsen :(
  Bloginamu on tosi namu!

  VastaaPoista
 93. Mähän satuin tänne sopivasti piipahtamaan ku bloginamukin tarjolla ;) Ihanan näkönen askartelutila sulla; tilava ja hyvin järjestelty. Mikä mahtavinta, miehesikin tuntuu tukevan harratustasi :)

  T: Katja H.

  VastaaPoista
 94. Onpas siisti ja järjestelmällinen askarteluhuone!!Arvontaan osallistun,vaikka koskaaan en mitään voitakaan!

  VastaaPoista
 95. Ihana on askartelutilasi : )
  Nautinnollisia askarteluhetkiä teille molemmille! Nauhoille mulla on rei'itetty pussukka, ja se toimii mulla.

  Ja bloginamu...olisko se mulle synttärilahjaksi??

  VastaaPoista
 96. Woe mahoton,kun oot saanu noin tilavan askartelupisteen itsellesi.Ja lapsi viihtyy hyvin samassa tilassa omissa touhuissaan.
  Mulla ei ole omaa askartelupistettä vaan ne lojuu tossa keittiössä osittain paperipusseissa ja mikä missäkin kaapissa.Hankalaa on.Menee vielä vuosia,ennenku meillä vapautuu yksi huone vain mun käyttöön.

  VastaaPoista
 97. Jooo... Siis aivan IHANA huone.
  Minä tämmöisenä "uutena" askartelijana henkäisin oikein syvään, kun tämä tuli näytille.
  Toivottavasti meikää onnistaa omat synttärit kun on 21pvä =)
  ONNEA JA ILOA MYÖS SINUN ELÄMÄÄSI

  VastaaPoista
 98. Onpas ihana bloginamu! Lyöttäydyn mukaan arvontaan:-D Ihana on askarteluhuoneeseikin! Mä laitoin itselleni sellaisen myös, mutta koska se on talon pimein huone niin laahasin takaisin tavarat olkkariin, jossa näen parhaiten tehdä. Kenties toivon pukilta luonnonvalolampun niin ei olis väliä missä huoneessa tekee:-)

  VastaaPoista
 99. Todella mahtava askarteluhuone sinulla!!! Olet uhrannut aikaa sen suunnitteluun ja toteutukseen, sen huomaa. Mutta se kaikki kantaa hedelmää...
  Minulla on nauhat samalla tapaa ja kyllä ne hyvin niin säilyy. Mutta heti jos vähänkin niitä käyttää, tulee ongelmia... Keskeltä on vaikea ottaa rullaa pois, jos jostain syystä tarvitsee ottaa... Paljon ideoita löytyy täältä: http://craftystorage.blogspot.com/
  Toisten askarteluhuoneita on aina kiva nähdä, jokaisesta oppii jotakin ja saa uusia ideoita! Kiitos sinulle!

  VastaaPoista
 100. Aivan ihanat tilat, Sun paja on kyllä mahtava!
  onnea ja kehut miehelle, joka keksi idean...!

  VastaaPoista
 101. Ihanat askartelutilat sinulla. olisipa täällä yhtä ruhtinaallisesti tilaa. Meillä myös pikkuväki mielellään askartelee äidin tarvikkeilla, vaikka omiakin on. Olen tässä pähkäilly cuttiksen stanssien säilyttämistä ja nuo seinällä olevat magneetit näyttävät aika toimivilta.

  VastaaPoista
 102. Upea tila sinulla ja ihana apulainen :) Nauhat ovat täällä suloisessa sekamelskassa, joten innolla luin muiden vinkkejä!

  VastaaPoista
 103. Onnea uudesta askarteluhuoneesta,minäkin sain
  omani keväällä ja tarpeeseen tuli vaikkei minulla vielä olekkaan tarvikkeita noin hurjasti:))(paljon on kyllä juttuja joita haluttais saada)

  VastaaPoista
 104. Ihana askartelutila. Ja nauhatkin mukavasti nenän edessä, ei tarvitse laatikosta penkoa niinkuin minun.

  VastaaPoista
 105. Onnea !!
  TYÖNILOA uudessa tilazssa !!!

  VastaaPoista
 106. Vautsi mikä askarteluhuone ja niin hyvässä järjestyksessä kaikki. :)

  VastaaPoista
 107. Hieno askarteluhuone ja hienosti olet myös organisoinut tavaroiden säilytyksen :)

  VastaaPoista
 108. Heip. Miltä kuulostaa Merkkaripurkit? Niitä saa ilmaiseksi kansien kanssa (kioskeista ja videoliikkeistä joissa namimyyntiä). Ensin tietysti peset laatikon poistat yhdestä kyljestä namien tuoteselosteet tai päällystät sen kauniisti vaikkapa, aiheeseen sopivasti. Seuraavaksi valitse rasiaan tulevat nauharullat tai irralliset nauhat. ja otat sabluunan tai kuvioleikkurin jolla voi leikata myös muovia. Sitten valitset reiitätkö rasian kannen tai kyljen. Jos nauhalaatikoita tarvitaan useampi niin kannattaa reiät tehdä laatikon kylkeen. Reiät voivat olla kuviollisia ja erikokoisia huomioiden nauhojen koon. Laatikot auttavat pitämääm nauhat pölyltä suojassa, ryhdikkäästi esillä ja laatikon läpinäkyvän kyljen läpi voi kätevästi seurata nauhojen kulutusta.
  Itse olen ollut tyytyväinen. Herkullisia hetkiä nauhojen parissa.

  VastaaPoista
 109. Hei!
  Katselin kuvia askarteluhuoneestasi, kylläpä nyt käy kateeksi! :D
  Osallistun mielellään mukaan arvontaan, ihana bloginamu. Laitoin linkin sivuillesi omaan blogiini.

  VastaaPoista
 110. Onnea upealle askarteluhuoneelle!
  Ja miten ihanassa järjestyksessä kaikki ihanuudet :)
  Arvontaankin osallistuisin, vaikka vasta blogista ja noin hienosta huoneesta haaveilen...
  Terkuin Minnamanna

  VastaaPoista
 111. Sulla on mahtavan näköiset säilytyssyteemit askartelutarvikkeille. En ole ennen nähnyt noin hienoa työtilaa :)

  VastaaPoista
 112. Ihanat tilat sinulla! =) Itse vain vielä haaveilen tuollaisista aina kun kannan pienestä kaapista kaikki askartelukamat keittiön pöydälle =D Niin ja kukapa ei haluaisi mukaan näin ihanaan arvontaan, joten kyllä minäkin.

  VastaaPoista
 113. Voi kun oliskin tilaa edes askartelunurkkaukselle :) Mä säilytän nauhoja ja pitsejä lasipurkeissa (esim. hillo), toimivat samalla sisustuselementtinä :)

  VastaaPoista
 114. Jestas mikä ihanuus tämä työnurkkauksesi onkaan!

  VastaaPoista
 115. Katselin niiiin kateellisena sinun askarteluhuonettasi! Olen haaveillut samanlaisesta pitkän aikaa! Kellarissa meillä olisi tilat, kun vain saataisiin ajoiksi kunnostaa ne! Ihanasti olet saanut kaiken järjestykseen. Tuo nauhojen säilytys on minulle ainakin ongelmallista, kun sitä omaa tilaa tavaroille ei oikein ole, joten en oikein vinkkejä siihen osaa antaa, mutta ilolla itsekin sellaisen vinkin vastaanotan!

  VastaaPoista
 116. Kateellisena katselin askarteluhuonettasi, itsellä kaikki yhdessä kaapissa ja pöydällä levällään. Itse laitoin nauhani sellaiseen nauhakassiin ja siihen menee kevyesti 200 nauhaa (reiät valmiina). Nauhan päistä näkyy mitä sisältää ja menee pieneen tilaan. Ja tottakai bloginamuarvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
 117. Tosi ihanat tilat! On varmasti kiva tehdä töitä. Olisipa itsellä edes kunnon askartelunurkkaus:).Osallistun arvontaan. t.Elisa

  VastaaPoista
 118. Voi miten ihanalta teiltä näyttää! Oon ihan kade:) ja wow mikä bloginamukin ;)

  VastaaPoista
 119. "taulu" seinälle jossa on nauloja ja niihin voi ripustaa joko kiekon tai sitten yksittäisiä nauhanpätkiä roikkumaan.

  VastaaPoista
 120. aivan upea tila sinulla! viime metreillä namun kimppuun ;)

  VastaaPoista
 121. Kylläpä on mahtavat tilat;) Kateellisena täällä katselin kuvia ja huokailin, saisinpa joskus minäkin kunnon tilat askartelulle.
  Arvontaan,tietty, yritän mukaan, vaikkei mulla blogia olekaan.
  t. Sirmeli

  VastaaPoista
 122. Uskomattoman ihana on sinun askarteluhuoneesi...huokaa ihailusta :D
  Ja arvontaan mukaan mikäli ei vielä oo arvottu :)

  VastaaPoista

Olen erittäin iloinen, jos haluat jättää kommentin. Kommentteja on aina niin mukava lukea. Kiitos!

Jag är väldigt glad om du vill lämna en kommentar. Det är alltid så trevligt att läsa dem. Tack!

I'm very glad if you want to leave a comment. It's always so nice to read them. Thank you!