perjantai 26. huhtikuuta 2013

Lila läksiäiskortti


Tällainen kortti tuli tehtyä tyttäreni pyynnöstä. Viime vkl olin vuosaaressa Intohimona skräppäys apahtumassa, muutoin on ollut tosi hiljaista askartelurintamalla. Me kun asutaan tällaista vm. 1928 wanhaa taloa, ollaan nyt sitten päätetty että talo myydään ja muutetaan aurajoenrantaan vuokralle asumaan. Ei stressiä kokoaikaisesta talonkunnostuksesta yms. Mulle tulee sinne pieni askarteluhuone, joten josko sitten olis enempi aikaa askarrella. Koko kesä tässä menee muutossa ja talon myynniissä, mutta kyllä se jossain vaiheessa alkaa helpottamaan :) Ihanaa kevättä kaikille teille jotka olette jaksaneet täällä käydä!

Koska tuleva askarteluhuoneeni on pikkuriikkinen niin tulossa myyntiin on myös pitkin kevättä ja kesää askartelutarvikkeita, laitan niitä tuonne toiseen blogiini , omakotitalosta kerrostaloon muuttaessa ei mitenkään mahdu kaikki mukaan :(  Koitan taas rakentaa uuden askartelutilani mahdollisimman pienellä budjetilla ja koitan kaikkea jo olevaa käyttää hyväkseni. Aikas jännittävä projekti siis tiedossa :) Kaikkia huonekaluja en saa täältä komerosta mahtumaan ja jotain pientä uutta pitää varmaan hankkia myös. Koitan jaksaa kuvailla tännekin missä mennään ja miten homma etenee.Kortti #3/2013 
 Mukavaa kun kävit :) 
Thanks for your visit :)
   

13 kommenttia:

 1. Kiva kun taas bloggailet, tervetuloa takaisin! :) Suloinen kortti, kauniit värit.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti. Oli kiva tavata Intohimona scräppäyksessä :) tsemppiä muuttoon ja talon myyntiin!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä uusiin haasteisiin !

  VastaaPoista
 4. Heippatirallaa! Hieno juttu sinusta ja kortteilusta lauantain sanomalehden extraliitteessä!Söpö kortti. Aurinkoisin terveisin!

  VastaaPoista
 5. Here we present to introduce to all visitors in this great blog. and thank you for allowing me .

  cara menggugurkan kandungan
  obat aborsi
  tanda tanda kehamilan

  VastaaPoista

Olen erittäin iloinen, jos haluat jättää kommentin. Kommentteja on aina niin mukava lukea. Kiitos!

Jag är väldigt glad om du vill lämna en kommentar. Det är alltid så trevligt att läsa dem. Tack!

I'm very glad if you want to leave a comment. It's always so nice to read them. Thank you!