tiistai 6. marraskuuta 2012

Mut on haastettu!


Kortti #48/2012

Oltiin jonkun aikaa sitten porukalla askartelutapaamisessa Riihimäellä, Kiitos vielä Karitalle kun järjestelyistä.Vähemmän mun tuli askarreltua kun soppailtua :) Innostuin ostamaan sellaista juttuja mitä oli mulle uusia. Esim merkiksi näitä alapuolella kuvassa näkyviä Rangerin tuotteita. Aikomukseni ei ensin ollut ostaa tuota dry glitteriä. Mutta Taava haastoi mut, eli ostin glitterin ja Taava osti tuon emboss it dabberin. Kumpikin luvattiin tehdä kortti. Ihan kivoja aineita nuo kaikki ovat :) Eli leikkasin ensin hiutaleet timpan stanssilla, päälle tuputtelin ebossit dabberilla. Sitten laitoin hiutaleitten päälle tuota stickypowderia ja kuumensin kuumailmapuhaltimella. Lopuksi siroittelin hiutaleitten päälle tuota dry glitteriä, väri on tai pitäisikö sano väritön, nimeltään kuitenkin clear rock candy. Leimakuva on Magnolian, teksti circle it, paperi Me to youn viimevuotine joulupaperi. Nauha ja timantit Presentosta. Kimalleliimaakin laittelin sekä tekstiin että Tildaan:)

Nämä hankittu  klemmarikellarista.
(ei ole tietoa vielä saadaanko näitä Presentoon)

Piti koittaa vielä saada aikaiseksi jokin kuva hiutaleista missä tuo kimalle näkyisi paremmin, on vaan niin vaikeeta saada yhtään kelvollisia kuvia aikaiseksi täällä komerossa.

Osallistun tällä kortillani askartelutaivaan korttihaasteeseen. Aiheena Joulu.

 Mukavaa kun kävit :) 
Thanks for your visit :)
   


10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sun hiutaleet onkin kivan kimalteisia. Mä kyllä hiukan petyin tuohon kimalteeseen, se on jotenkin sokerin oloista, mutta ehkäpä se on oikein sopivaa helistinkortteihin. دانلود آهنگ های پرطرفدار جدید

      دانلود آهنگ شاد

      Poista
  2. Sun hiutaleet onkin kivan kimalteisia. Mä kyllä hiukan petyin tuohon kimalteeseen, se on jotenkin sokerin oloista, mutta ehkäpä se on oikein sopivaa helistinkortteihin.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kimallusta ja pinksu värimaailma on herkullinen! Kaunis kortti!

    VastaaPoista
  4. Ihastuttava kortti ja ihanaa kimalletta. Samoja tuotteita hankinnassa itselläkin, stickyn metsästys vielä käynnissä :)

    VastaaPoista
  5. Kaunis kortti! Ihana pinkki värimaailma ja tuo kimallus!
    Pitääpi itsekin harkita tuollaisten kimallusaineiden ostoa, niin kivalta näyttää.

    VastaaPoista
  6. Voi että! Onpa aivan ihana jouluinen kortti! Ihanaa bling blingiä! :D

    VastaaPoista

Olen erittäin iloinen, jos haluat jättää kommentin. Kommentteja on aina niin mukava lukea. Kiitos!

Jag är väldigt glad om du vill lämna en kommentar. Det är alltid så trevligt att läsa dem. Tack!

I'm very glad if you want to leave a comment. It's always so nice to read them. Thank you!