perjantai 11. marraskuuta 2011

Super Edwin

Tämä kortti tullut pienelle pojalle tehtyä tänä syksynä. 
Kortti #73/2011 

Reissu takana päin :) Oli aika raskas mutta oikein mukava reissu. Viikko takaperin lennettiin täältä Turusta mieheni kanssa Köpenhaminan kautta Göteborgiin. Yövyttiin mukavassa hotellissa keskikaupungilla ja tiistai aamuna Volvon kuski nouti meidät hotellilta ja kävimme Volvon tehtaalta uuden Volvomme noutamassa. Ensimmäinen matka minkä autollamme tehtiin oli matka Boråsin ja Magnolian kauppaan. Oikein mukava kokemus. Täydennystä tuli tehtyä leimasimiin :)  Boråsista suuntasimme Tanskaan ja sieltä lautalla yli Saksaan. Yövyttiin Rostockissa. Keskiviikkona matka jatkui Tsekinmaahan, Prahaan. Siellä oltiin pari vuorokautta. Shoppailtiin ja nautiskeltiin, mm. kivan helmikaupan bongasin, josta ei tyhjin käsin voinut poistua. Perjantaina lähdettiin ajelemaan kohti Slovakiaa ja Bratislavaa. Seuraamme liittyi toinen Suomalainen pariskunta, käytiin ulkona syömässä ja juhlimassa. Lauantai meni shoppailessa ja maisemia ihaillen. Sunnuntaina suuntasimme automme kohti Serbiaa ja Belgradia. Muutman mutkan kautta löysimme perille. Hyvän illallisen jälkeen aikaisin nukkumaan jotta maanantai aamuna me tytöt jaksoimme lentää kotia. Kilometrejä tuli viikon aikana n.2200. Pojat jatkoi autoillen Makedoniaan. Maanantai iltana väsyneenä kotona, takana monta tuntia odottamista wienin kentällä :( , Riikan kautta kotia turkuun. Muutama päivä mennyt palautuessa..
Että tällainen reissu takana! Helmikuussa varsinainen lomamatka tiedossa koko perheen voimin ja ehkä keväällä tehdään pitkä viikonloppu Madridiin. Vanhempi tyttäreni on silloin siellä vaihdossa. Toukokuun loppupuolella saman moinen matka tiedossa kun auto tuodaan Suomeen :) Tarkoitus silloin että lennän Kosovooon, Skopejeen ja että Kroatian kautta ajeltaisiin kotia. Tätä ennen on sitten työssäkäyntiä ja YH-äitinä oloa mikä takoittaa että korttirintamalla on hiljaiseloa :( koitan silti silloin tänne jotain saada aikaiseksi :)
 Mukavaa kun jaksoit käydä :) 
Thanks for your visit :)
Leimasin/Stamped image: Magnolia
Leimasinväri/inkpad: Memento
Väritys/coloring: ProMarkers, Neopiko-2 & Copics 
Taustapaperi/pattern papers:  Canvas Corp & The Greeting Farms, stash
Kartonki/cardstock: Stash, Dovecraft, 
Stash Nauha/ribbon: Stash

9 kommenttia:

 1. mahtava kortti!! upeet raikkaat värit!! =)

  VastaaPoista
 2. Edellisten kanssa samaa mieltä, kivan raikas ja reipas kortti! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana, raikas ja värikäs kortti! Ja tuo leimakuva on kyllä aivan mahtava :)

  VastaaPoista
 4. Oikea hyväntuulen kortti! Ihanat värit!

  Teilläpäs tulikin auto heti kunnolla sisäänajettua ;o)

  VastaaPoista
 5. vautsi vau kuin upee ja värikäs kortti! nyt heräs himo et haluun ton leimasimen mut mistään en löydä siis nyt pitää etsiä urakalla ja saan syyn ostaa askartelu tavaraa vaik ei pitäis!

  VastaaPoista
 6. On todella raikas ja värikäs kortti,aivan ihana ja varmasti saaja on ollut iloinen kortista.

  VastaaPoista

Olen erittäin iloinen, jos haluat jättää kommentin. Kommentteja on aina niin mukava lukea. Kiitos!

Jag är väldigt glad om du vill lämna en kommentar. Det är alltid så trevligt att läsa dem. Tack!

I'm very glad if you want to leave a comment. It's always so nice to read them. Thank you!