sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Magnolia haaste #2 ja leimailutaivas takana


Magnolia haaste #2 on julkaistu.
Haasteen ohje on tällä kertaa sanallinen.

Minä jatkan yksinkertaisella linjalla, sillä haluan että tämä ihana Maja Designin paperi ja upea kukkaseni ei "huku" koristeisiin :) Kuvan taustan ja pahvin olen leikannut spellbindersin stanssilla, minkä jälkeen olen embossanut reunoja. Embossausjauheena käytin taas sitä wanhaa Stamp-n Stuffin Pirate Goldia. Pikkusen jo hätä että mahtaakohan tällaista enään mistään saada? Tarvii varmaan säästellen käyttää jauhetta. Purkkini kun olen hankkinut varmaankin joskus 1995-98 variston Sinooperista. Jauhe toimii erinomaisen hyvin, on ihanan patinoituneen ja sellaisen antiikkisen sävyistä. Ehdoton suosikkini embossausjauheistani.

Lopuksi vielä lähikuva kukkasesta. Tykkään todella paljon tästä kukkasesta. Paperikukkanen metallikukan alla on kukkapurkista ongittu, mutta tämä metallinen uusi ihanuus on Ebaysta hankittu. Yleensä koitan löytää edullisia koristeita, nämä eivät olleet kovin edullisia mutta tosi kivoja. En ole huomannut että näitä olisi kovasti käytössä korteissa. Ovat oikeasti jotain korujuttuja, mutta minulle nämä ovat korttikoristeita. Hankin nämä oikeastaan vintagetyylisiin kortteihin. Mutta ihan kivasti tämä tähänkin kävi :)

Kortti/Card: #20/2010
Leimakuva/stamped image: Magnolia "Tilda with Hearts"
Tekstileimasin/Sentiment:Whiff of Joy
Väritys/ coloring: Ranger Distress ink refil, promarker for outline
Leimasinväri/Inkpad: Versfine onyx black, versamark watermark stamp pad
Paperit ja kartonki/ papers and cardstock: Canson Illustration, Dovecraft textured stack and Canson
Taustapaperi/ pattern papers: Maja Design:Du och Jag "Förälskade", hankittu Kreatinasta
Kimalleliima/Glitterglue: Stickless Xmas Red
Kohojauhe/ Embossing powder: Stamp-n Stuffin "Pirate Gold"
Pitsi/lace: Presento
Kynät/pens: Inkssentials opaque pen, Zig Art&graphic Twin "77"
Kukka/flower:Stash
Lehti/leaf:Ebay
Metallikortiste/Metal embellishment: Ebay
Puolihelmet/Pearls:Ebay
Haaraniitti/brads: Eyelet-outlet

Kauan odotettu leimailutaivas takana ja olo onnellinen :) Suuret kiitokset kuulu Taavalle ja apujoukoilla. Kivaa oli tavata tuttuja ja oikein mielenkiitoista oli myös tavata uusia ihmisiä. Harmittavan vähän kerkesin rupattelemaan, tarvii jatkaa sitten kun seuraavan kerran tavataan :) Muutaman kuvan otin mutta oli niin sumeita ja tärähtäneitä, että ei ole julkaistavaksi. Tulihan niitä ostoksiakin tehty, shoppailu kun on aina kivaa. Ilta onkin mennyt mukavasti laitellen eziä leimasimiin ja hypistellen ostoksia.


Crafticasta löytyi ihania webster's pagen papereita. Näissä paperissa hieman suuret kuviot kortteiluun, mutta ovat niin paksua ja tukevaa tekoa että soveltuvat vaikka korttipohjaksi.
 Taitopuoti Paperinauhasta kaikkea tosi kivaa. Olen jo kauan halunut nuo kuvioleikkurit ja nyt ne mulla on, kivaa. Hetken mielijohteesta ostin tuota savea ja muotit, saas katsoa saanko niistä mitään tehtyä. Cuttiksen stanssit ostin jotta saan paperilehtiöitten taustapahvista leikeltyä sydämmiä. Ihana tuo perhoskuvioinen taustaleimasin jonka jo silppusin osiin.
 Klemmarikellarista kuvioleikkuri talvisiin ja jouluisiin kortteihin ja nyt ei aivan heti lopu punasävyiset napit kesken. Koitan kovasti opetella käyttämään nappeja korteissani, on jotenkin kovin vaikeeta. Mutta eiköhän nyt helpota kun on kivoja punaisia nappeja :)
Sinellistä tuli hankittua L kokoinen piparireunainen leikkuri jolla saa kätevästi leikeltyä noita uusia stempelkellerin ympyräleimasin numerokuviot.

Purppurataivaasta löytyi tuo ihana I brake for stampsin ruusuleimasin. Ääriviivatarrat sain kaupantekijöiksi.


Stempelkelleristä tuli hankittua uusia tekstileimasimia. Näitä ezmountaten ja järjestellen menee mukavasti useampi tunti.
Ökömököstä on tämä leimasin kotoisin.
Halausleimasin taisi olla Askartelu sinisiivestä. Minulla kun on ennestään Circel-it:n kaksi vanhempaa sarjaa joten tätä leimasinta ei löydy niistä.
Heinikasta papereita ja salkku papereille. Tosi suloista ja ihanaa pitsinauhaa. Stempelgledenin leimasinsetti on pitkään jo ollut haaveissa.
Viimeisen kuvan ostokset eivät ole leimailutaivaasta hankittu vaan ebaysta. Tällaisiin en ole kotimaisissa kaupoissa huomannut olevan. Aikas ihania vai mitä?
Kiitos kun piipahdit ja kiva oli tavata!
Thank you for looking!

29 kommenttia:

  1. No löysithän se sinäkin kaikkea kivaa ostettavaa, Wau!
    Kiitokset mukavasta/mukavista rupatteluhetkistä, pianhan me taas nähdään:)
    Aivan mielettömän mageita metallikoristeita olet saanut Ebaysta hankittua, (kateellisena katselen)Muita en ole nähnytkään ennen, paitsi noita hopean värisiä metallukukkasia olen pari vuotta jo käyttänyt. Hankittu mm. Tallinnasta ja Sayilalta.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan kortin oot tehny! Noi kukat on upeita, koko kortti on UPEA!
    Mahtavat ostokset:)

    VastaaPoista
  3. Ihana kortti ja WAU mitä ostoksia, sinne on mennyt euro poikineen :) Mutta mitäpä sitä ei askartelun eteen tekisi ;)

    VastaaPoista
  4. wautsi mitä ostoksia! Taisi olla hauska päivä!:)

    Ihania leimasimia ja papereita, noiden parissa kyllä vierähtää muutama päivä!! Ja nuo metallikoristeet ebaysta ovat ihan superhienoja! Itse olen ostanut samantyylisiä Sinooperista (ainakin täällä Oulussa niitä myydään)... Ovat vain melko hinnakkaita, joten aika säästellen olen korteissa käyttänyt.

    VastaaPoista
  5. Ihanan näköisiä ostoksia olet tehnyt! Harmi ettei ehditty juttelemaan, mutta Ylöjärvellä nähdään ja sitten voidaan jutella!!

    VastaaPoista
  6. Ihanaisia ostoksia teitkin!

    Mahtavan mukava oli nähdä ja hiukan rupatella, enemmänkin olisi kanssasi halunnut rupatella mutta ehken näemme vielä joskus!

    VastaaPoista
  7. Upea kortti! Mielettömät ostokset, kivoja juttuja etenkin nuo metallikoristeet! Sori kun en sillä hetkellä tunnistanut sua, kun sun lappu oli nurinpäin!!! Hokasin hetken päästä, no nähdään taas;-))m

    VastaaPoista
  8. Todella kaunis kortti.Ihanaa paperia ja tuo kukka on kyllä niin upea.Tuollaisilla koristeilla saa kivasti näyttävyyttä korttiin.
    Voi miten ihania ostoksia oletkaan tehnyt!Kateellisena täällä katselen ja harmittelen kun ei tullut lähdettyä paikan päälle..no yksi hyvä puoli,säästyipä rahat!Ehkä ensi vuonna sitten.Mukavaa sunnuntain jatkoa:)

    VastaaPoista
  9. Oj så många underbara saker!!!
    Är det inköp från mässan!?? :o)
    Kram, Sanne

    VastaaPoista
  10. Aivan ihastuttava kortti ja tuo kukka on todella upea! Ei sitä pidäkään peittää tai haudata:)
    Kiva oli sinut nähdä livenä ja hiukan jutellakin!

    VastaaPoista
  11. mukavia ostoksia.. ja varsinkin nuo ebayn ostot!! nam! muutes meidän askartelukaupasta löytyy tuota kohojauhetta. voin olla apuna, jos tarvitset sitä :))

    VastaaPoista
  12. Mahtavia ostoksia olet tehnyt :) Oli todella kiva rupatella ihan livenä :))

    VastaaPoista
  13. ihania ostoksia. Otatko minuun s.postilla yhteyttä, olisi kysymys. sari.suominen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  14. Lentsikkapojan ostin muistaakseni paperinauhasta...

    VastaaPoista
  15. Todella kaunis Tilda kortti ja minusta siinä on jotain vintage henkisyyttäkin! Ihanat kullatut reunat! Ja olet tehnyt ihania ostoksiakin!

    VastaaPoista
  16. Upea kortti jälleen ja mahtavia ostoksia sait tehtyä.
    Ja nuo metallikoristeet WAU, tuollaisia minäkin tahtoisin, Ruotsalaiset aika paljon käyttävät nuita isompia metallisia :))

    VastaaPoista
  17. Upea kortti. Kauniisti väritetty ja ihana tuo taustapaperi.

    VastaaPoista
  18. Ihania ostoksia ja kiva oli vaihtaa pari sanaa. Sama arvonta oli kyseessä, joten sinulla on hyvä tuuri.

    VastaaPoista
  19. Upea kortti! Valtavan kaunis ja lämminhenkinen kokonaisuus!! Todella upea kukka!! =)
    ja voi miten ihania ostoksia oletkaan tehnyt, noista metallikoristeista on kannattanut hiukan enemmän maksaakin!! =)
    Voi että kun jäin harmittelemaan etten taaskaan ehtinyt kuin tervehtiä, seuraavan kerran nyin kyllä hihasta heti kun näen! ;)

    VastaaPoista
  20. Aivan mahtava kortti! Värimaailma on ainakin 10+ arvoinen! Ja upea tuo koriste kukan päällä!

    Kateellisena täällä katsellaan kaikkia ihania hankintojasi... Siis kaikkea valtavan upeaa tavaraa! Itse kun on aivan näitten nettikauppojen armoilla, onneksi niitä sentäs on. Mutta olis se upea päästä joskus ihan hypistelemään kaikkea ihanaa.

    VastaaPoista
  21. Samaisen ruusuleiman hankin myös leimailutaivaasta. Tykkään siitä kovasti kunhan saan vaas kortiksi asti. Noi metallikoristeet on myös hienoja.

    VastaaPoista
  22. Tosi kaunis kortti! Minäkin ostin Heinikasta tuollaisen paperisalkun... Olitko se sinä jolle sanoin että se on viimeinen ja että minäkin ostin sellaisen?...

    VastaaPoista
  23. Provade att översätta din blogg till svenska och jag höll på att skratta ihjäl mej!! ;o))
    Vilka översättningar!!
    Visste du tex att du importerar lera och mögel!!!?? ;o))))

    Kramis, Sanne

    VastaaPoista
  24. Olipa kiva tavata livenä ja vähän rupatellakkin.Mahtavia ostoksia taivaasta ja upeita nuo Ameriikan herkut empä ole missään nähnny ja nettikaupoissa paljon käyn .Kun eihän tiäl Ruokolahden korvesa ole muuta vaihtoehtoa.Kyllä oli mahdottoman ihana lauantaipäivä ,ihan harmi kun aika loppui kesken ja kotia kohti koitti matka.

    VastaaPoista
  25. Jo jag var där med Jecca, det var visst så att vi var alla hemma från samma stad!

    VastaaPoista
  26. Jälleen kaunis kortti, mutta nämä sun ostokset vain sai aikaan sen, että piti palata uudelleen korttiasi katsomaan. Korttisi on kyllä itsessäänkin kaunis kuin koru, jota tämä kukka hyvin täydentää.
    Upeita ostoksia, mulle kelpais kaikki:D.

    VastaaPoista
  27. Minäkin ostin tuota massaa :) ja muotit. olen kerran harjoitellut vasta, sydämiä ystävänpäiväkortteihin. Vähän vaatii harjoittelua, ainakin minä :) ja jos sitä aikaakin jostain sais revittyä...heh.

    VastaaPoista
  28. Minäkin ostin tuota massaa :) ja muotit. olen kerran harjoitellut vasta, sydämiä ystävänpäiväkortteihin. Vähän vaatii harjoittelua, ainakin minä :) ja jos sitä aikaakin jostain sais revittyä...heh.

    VastaaPoista
  29. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista