tiistai 29. joulukuuta 2009

Promarkerini ja askartelupöytäni järjestelyjä

Nyt on mustat aukot promarker-hyllykössäni täytetty,
koska minulla on nyt kaikki 150 kynää hankittuna!


Ostoksia maailmalta!

 
Olen vallan ihastunut näihin pyöriviin säilytysratkaisuihin. Vasemmalla näkyvä tuunattu ikean tarjotin oli ensimmäisenä.
Sitten hankin tuon Tote-Ally laukkuni joka myös pyörii. Uusimpana virityksenä on omateko clip-it-up tyyppinen ratkaisu. Kiittää saan taas miestäni joka on toteuttanut ideani käytännössä.


Oikea clip-it-up on pienempi, sirompi ja ehkä kauniimpi ja maksaa reilusti yli 100 euroa toimitettuna kotiin :) Mutta tähän "omatekele-desig" karuselliini olen erittäin tyytyväinen. Ensinnäkin tämä on taas ihana ele mieheltäni joka viitsii ja jaksaa näitä minun hassuja ideoitani toteuttaa käytännössä :)
Pyörivä alusta ja keskikerros on kirppislöytö 5 eurolla. Eli nämä osat olivat jo valmis karuselli mitkä erotettiin ja lisättiin korkeutta, ilmeisesti aiemmin toiminut jonain esittelytelineenä. Pysytypuut ovat pätkittyjä ikean vaatekaapintankoja, alelaarista yht 4 euroa. Nipsut myös ikeasta, hieman pihdeillä niitä vääntelin niitä oikeaan asentoon. Nipsut roikkuvat paksusta rautalangasta juotetussa ympyrässä. Lisäksi tarvikkeita kului pala vaneria ylähyllyksi ja jemmasta löytyneitä ruuveja, pultteja ja muttereita. Hinta-arvio ilman klipsuja max 12-15 euroa.

Karusellini on hyvin tukevaa tekoa ja aika korkea, 66cm ylätasolle mitattuna. Halkaisijaltaan karuselli on 45 cm. Nyt minulla on ylimmällä tasolla pikkuinen askartelulaukkuni (glitterpotista)koska kuvailin noita ostoksia ja tarvitsin pöytätilaa. Ajatuksena olisi laittaa ylätasolle ison maljan vaikka paperikukkasille. Alatasollekin saa ihan mukavasti tavaraa mahtumaan. Tavarat ovat kätevästi käden ulottuvilla :)



On taas tullut tilailtua maailmalta kaikkea kivaa. Eli joulu se minulla vain jatkuu.....
Paljon on hyviä tarjouksia, nyt vähän siellä sun täällä.

Lisäksi tulossa vielä Motivetilta leimasimia jotka voitin haasteblogista Pupuhalikortillani.

Kiva jos jaksoit lukea tänne asti =)



14 kommenttia:

 1. Hei-hei!
  Oj, for en herlig hobbykrok du har! Masse fint!;D
  Ønsker deg og dine en fortsatt god romjul!
  klemmer Ida:o)

  VastaaPoista
 2. Waude, näyttää tosi inspiroivalta ja ihanalta tuo askarteluhuoneesi! Olen kyllä hieman kateellinen hienosta clip-it-upistasi!!!! Minun mieheni on aina niin työkiireissään, ettei ehdi mulle tehdä moisia :/

  VastaaPoista
 3. Wautsi kuinka upea sun askartelutilas on!!! Oikein nautin kuvien katselusta=) Ja tosi hyviä ideoita annoit, kiitos siitä. Ja onnittelut voitosta, pupukortti oli kyllä ylisöpö!

  VastaaPoista
 4. Kuola valuen täällä katson ihania ostoksiasi sekä todella upeaa askartelutilaa. IHANA!

  VastaaPoista
 5. Hei! ihana askarteluhuone sinulla. Mitä nämä Promarker kynät on. Minkä hintaisia ne on ja onko ne samanlaisia kuin copic ciao kynät? Käyhän kurkkaamassa myös minun blogista tekemiäni kortteja.

  VastaaPoista
 6. Nämä sun säilytysratkaisusi on aivan huippuja. Suurennuslasilla niitä on kiva tiirailla. Mä taidan kohta tilata sut tekemään mullekin omat ratkaisut... sulla on niin hyvältä ja toimivalta näyttäviä ideoita... Sähän voisit alkaa askartelupistestailaajaksi ;) Siinä olisi hyvä tulevaisuuden ammatti ;)))

  VastaaPoista
 7. Vihreänä kateudesta täällä katselen hyvää järjestystäsi. Oma askartelutilani vaatisi siivousta, että edes mahtuisi tekemään jotain. Toi Promarkerien säilytys on loistojuttu. Siitä on helppo valita oikea väri. Täytyy pitää mielessä, jos vaikka joskus saisi lisää tilaa askarteluharrastukselle. Eiköhän noi lapsetkin joskus muuta pois kotoa. ;) Maijuhan keksi sulle loistoduunin - askartelupistestailaaja - niitä ei vielä varmaan montaa maailmalta löydy!

  VastaaPoista
 8. Mukava katsella miten olet askartelutarvikeesi järjestellyt. Promarkereita sinulla onkin kunnioitettava kokoelma. Itseäni ei ole askartelu juurikaan innostanut viimeaikoina, mutta taidanpa aloittaa työpöydän järjestelemisellä. Nämä kuvat herättelivät uinuvaa inspiraatiota :)

  VastaaPoista
 9. Oh hoh, ei voi kuin huokaista miten upeasti sinulla on kaikki järjestyksessä...

  VastaaPoista
 10. Onpas frouva taas törsännyt kaikkea ihanaa. Toi sun huone on muutenkin aivan ihana paikka on siellä kiva pyöriä kaikkien pyörivien telineiden kanssa. Pitänee taas tulla livenä kuolaamaan joku kerta jos tässä meinaan tehdään jotain kivaa joskus. On se sun ukkos taitava, terkkuja sille.

  VastaaPoista
 11. Kiitokset taas inspiroivasta esittelystä.Tuo klipsiteline hieno todella kekseliästä.

  VastaaPoista
 12. Onpas näppärän näköinen huone. kateellisena katselen kun itellä on niin pienet tilat askarteluun ja tarvisin oman työhuoneen! Eipä sitä kaksiosta paljon revitä :) Mutta pistin kaikki sun vinkit korvan taakse tulevaisuutta ajatellen! Kauniita kortteja sinulla!

  VastaaPoista

Olen erittäin iloinen, jos haluat jättää kommentin. Kommentteja on aina niin mukava lukea. Kiitos!

Jag är väldigt glad om du vill lämna en kommentar. Det är alltid så trevligt att läsa dem. Tack!

I'm very glad if you want to leave a comment. It's always so nice to read them. Thank you!