sunnuntai 22. marraskuuta 2009

ProMarker säilytyshylly

Tässä postaus kynien säilytysvinkiksi!


Minäpä olen jo kerennyt tekemään muutoksia askartelutilaani. Kuva suurenee klikkaamalla. Tämä on nykyään näkymä kun istahdan askartelupöytäni ääreen. Ratkaisu on ollut käytössä jo parisen kuukautta, olen itse oikein tyytyväinen hyllyyni. Kynät löytää helposti. Sekä ennen kaikkea pysyy järjestys yllä :) Terveisiä vaan Anskulle, joka aina ystävällisesti kommentoi mulle näitä säilytysjuttujani. Myönnän kyllä että olen hieman höpsähtänyt näihin järjestelyjuttuihin:) En kuitenkaan ole keksinyt tätä ideaa itse. Bongasin idean jostakin ulkomaisesta blogista. En vaan ole aikaisemmin saanut aikaiseksi kuvaamista ja aikeissa olikin alunperin hankkia näistä ProMarkereitten 150 väristä kaikki kynät, jonka jälkeen vasta ottaisin kuvat. Nuo mustat aukot telineessäni ovat siis puuttuvia kyniä :( Noh enpä puuttuvia kyniä ole saanut vielä hankittua. 15 kynää hankkimatta edelleenkin. Kyllä mä ne vielä hankin.  ProMarkerit kuuluu säilyttää vaakatasossa, myös tästä syystä tätä hyllyä aloitin askartelemaan. En ole kylläkään huomannut että mitkään muut kun kulta ja hopea näistä kynistä valuisi, jos ovat pystyssä säilytettyinä. Tällaisen tussihyllyn tekoon tarvitaan Ikean DVD-hylly ja DVD-koteloita "hyllyiksi". Olen sitten wordilla tehnyt taulukon mihin kirjoitin värien nimet. Sarakkeita tarvitaan 12 ja rivejä 13. Printtasin taulukon ja leikkelin suikaleiksi, tämän jälkeen väritin osat. Väritetty suikale DVD-koteloon ja hylly on valmis. Kynien pähin olen myös printannut nimet (pienensin fonttikoon jotta mahtuisi paremmin) ja lisäksi olen värittänyt ympyrät. Ympyrät leikkasin kuviopihdeillä. Pikkuisen jäi jopa tyhjää tilaa hyllyyn joten sain vähäiset copic-kynäni samaan hyllyyn.
Tarttis vielä saattaa valmiiksi tuo omatekoinen Clip-it-up-teline. Alaosa on jo valmiina, mutta yläkerros puuttuu. Tarvii ryhdistäytyä ja sitten kuvaan senkin tänne blogiin. Mutta onneksi ei ole kiire, muuta kuin tietty askartelemaan!

Onneksi ollaan Idan kanssa samoilla linjoilla harrastusten kanssa. Tässä Ida yhdessä lempparileikissään, järjestelemässä kuvioleikkureita. Tätä leikkiä neiti saattaa pitkänkin tovin touhuta. Neidillä on myös kuvastakin löytyvät ikiomat sakset joilla sitten jo koitetaan opetella sakseilla leikkaamista. Tarviihan sitä 2v 4kk iässä jo osata leikata, kun äitikin aina leikkelee. On lapsella ihan omia lelujakin, todiste löytyy kuvan vasemmassa alareunassa :) Vaikka aika usein viihtyy mm kieputellen nauhoja takaisin rullille ja kaiken näköisessä askartelutarvikkeitten järjestelytouhussa. Tosiaalta mulla on vaihteeksi paperinressaaja kadoksissa, eikä edes löytynyt roskiksesta. Yhdet saksien suojukset sieltä ainoastaan pelastin.

EDIT: Paperinressaaja ja pikkurahakukkaroni löytyi leikkihellan uunista, enään siis kadoksissa ajokorttini. Vaikka eihän nämä ollut kadoksissa Ida vaan oli järjestänyt ne uuteen paikkaan.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)5 kommenttia:

 1. Ihana järjestys, täällä vihertää! Näin myös tuon saman systeemin jossain ja kävin jo Ikeassa, mutta unohdin koko dvd hyllykön! Mun väritysinto vähän hiipui kun tuli nuo uudet kynät, nyt on liikaa valinnanvaraa ja kauhea hakeminen eri värisävyissä. Mulla on ne nyt tuommosessa Glitterpotin välikköpussukassa, ihania askarteluhetkiä tytön kanssa;-))m

  VastaaPoista
 2. Suoraan sanottuna olen kade. Tosi hienossa järjestyksessä ovat kynäsi ja muutkin askartelutarvikkeesi. Voisinhan tietysti itsekin askaroida hyllykön, mutta ongelmana on se ettei se mahtuisi mihinkään. Isännälle juuri valittelin etteivät askartelutarvikkeeni tahdo mahtua mihinkään. Käski vaihtaa mieheen, jolla varaa ostaa niin iso talo, että löytyy paikat kaikille romppeille. Että silleen....

  VastaaPoista
 3. Aivan loistoidea tussien säilytykseen. Mahtaisikohan minunkin pöydälle mahtua tuollainen..

  VastaaPoista
 4. Vinkkejä askartelutilaan katselemassa ja näimpä samalla teijän Idan=)
  Mummu-Ruusunen (Marika yksi eilen illan KK sätin ikinuorista)

  VastaaPoista

Olen erittäin iloinen, jos haluat jättää kommentin. Kommentteja on aina niin mukava lukea. Kiitos!

Jag är väldigt glad om du vill lämna en kommentar. Det är alltid så trevligt att läsa dem. Tack!

I'm very glad if you want to leave a comment. It's always so nice to read them. Thank you!