lauantai 19. syyskuuta 2009

MojoMonday #104



En ole laisinkaan tyytyväinen tähän korttiin, mutta julkaisen sen nyt kuitenkin. Onpahan sitten vertailukohdetta. Tuli jotenkin kauheen sekavan oloinen kortti ja vaikka punainen on yksi lemppariväreistäni, niin tässä kortissa sitä nyt on aivan liikaa :( Forever Friends leimasin on minulle aivan uusi hankinta Klemmarikellarista. Kuvan olen värittänyt promarkereilla. Sydämen päälle lisäsin reilusti glossy accentia. Paperit on askartelulehden kylkiäisinä tulleita, yritin käyttää niitä pois. Siinä onkin varmaan syy miksi kortti ei tunnu onnistuneelta. Kukat on you do:n, helminauha ja puolihelmet Joannna Sheeniltä. Metallikoristeet hankittuna ebaysta. Lehdet leikattu Leone-Em leikkurilla, jonka olen hankkinut The GlitterPotista. Tekstileimasin Circle-it leimasinsetistä ja kukkaset hankittu Taitopuoti Paperinauhasta. Tekstin päällä olevan sydänhaaraniitin olen muistaakseni ostanut Suomalaisesta kirjakaupasta.
Noh tästä nyt tuli tällainen tällä kertaa, tarvii koittaa tehdä kauniimpi seuraavalla kerralla :) Taidan viedä nuo kylkiäispaperini tarhaan lapsille leikeltäväksi, kun ei minulta tunnu luonnistuvan niillä kortin teko.





11 kommenttia:

  1. Hieno se on, mut mullakin noi lehden kylkiäispaperit tökkii kun ne usein on kiiltäviä, niinkuin nuokin.Mullakin noita taitaa olla.

    VastaaPoista
  2. Minun silmääni ok, vaikka onkin tulvillaan punaista. Raikas kuin mikä ja ihana kuva.. Piristi kivasti vähän synkeää mielialaani... :)

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä punaista ei ole ollenkaan liikaa. Kaunis ja pirteä kortti, ei mitään vikaa. Tiedän kyllä nuo kylkiäispaprut... jotenkin niitä ei vaan osaa käyttää...

    VastaaPoista
  4. Ihana suloinen kortti! minun silmiini tuo punainen näyttää tosi kauniilta ja hehkuvalta! =)

    VastaaPoista
  5. Enpä ole pitkään aikaan ehtinyt täällä piipahtaa, mutta nyt oli aika korjata tilanne ;) Selasin siis tuonne taaksepäin ja monta kaunista korttia tuli vastaan. Minusta tämä kortti olisi loistava ystävänpäiväkortti (ellei siis ole ;) ja punainen toimii kyllä. Ihana leimakuva :)

    VastaaPoista
  6. I hope you can understand what I am writing. I loved your card!
    Lourdes
    http://cozycraftycorner.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Itselleni kun värit ovat aina kortissa se ensimmäinen asia mihin kiinnitän huomiota, niin täytyy sanoa, että sinun kortisi kyllä kiinnittävät värikylläisyydellään aina ihan kympillä mun huomioni. Tämäkin on niin UPEA väriltään, että paremmasta ei väliä. Tätä punaista rakastan yli kaiken ;)

    VastaaPoista
  8. Voi miten suloinen kortti.
    Kiitos vierailusta blogissani :))

    VastaaPoista
  9. Minusta tämä on valtavan ihana kortti, niin hehkeän punainen ja tuo sydän niin upea!

    VastaaPoista

Olen erittäin iloinen, jos haluat jättää kommentin. Kommentteja on aina niin mukava lukea. Kiitos!

Jag är väldigt glad om du vill lämna en kommentar. Det är alltid så trevligt att läsa dem. Tack!

I'm very glad if you want to leave a comment. It's always so nice to read them. Thank you!