keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Uusi leimasin ja ensimmäinen kortti blogiinOstin tänään askartelukaupasta tällaisen lohikäärmeaiheisen leimasimen joka mielestäni sopii hyvin pojalle onnittelukorttiin. Mielestäni on paljon vaikeampi löytää leimasimia jotka sopii pojille. Tämä oli siksi oikein kiva löytö. Leimasimen valmistajasta ei ole tietoa.

8 kommenttia:

 1. Tosi upea kortti ja taitavasti väritetty. Kiva kun tottelit mua ja perustit blogin, mun tarttee vissiin potkii sua persuksille ettet lopeta blogin pitoa. Laitahan vanhojakin kortteja tänne. Sunnuntaina nähdään, soitellaan lauantaina aikatauluista.

  VastaaPoista
 2. Todella hieno kortti!!!!!

  VastaaPoista
 3. Täytys käydä heti kurkkaamassa. Upea lohikäärmekortti. Noista pojille tarkoitettuja leimasimia ei kyllä liikoja ole. Kiitos kivasta reissusta leimailutaivaaseen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kuskille turvallisesta matkasta ja hyvästä seurasta. Hieno on blogisi aloitus. Taidokkaasti väritetty kortti. Tästä on hyvä jatkaa....

  VastaaPoista
 5. Tulin kurkkaamaan.Tämä kortti on kyllä hieno ja sen saa näköjään isommaksikin.Mun pitäisi varmaan kanssa opetella tuo tapa.Yksityiskohdat tulee hyvin näkyviin(ja ne mahdolliset mokat;) ).Jatka ihmeessä blogisi tekoa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vierailustasi! Oli kiva löytää blogisi, kun tämä on minulle vähän vieraampi askartelumuoto. Poikakortti on upea, todella!

  VastaaPoista
 7. Upean aloituksen teit blogillesi! Tosi ihanan värinen ja upea kokonaisuus:)
  Onnea uuteen blogiin!

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo leimasinkuva! Tosi veikeä! Upea kortti! =)

  VastaaPoista

Olen erittäin iloinen, jos haluat jättää kommentin. Kommentteja on aina niin mukava lukea. Kiitos!

Jag är väldigt glad om du vill lämna en kommentar. Det är alltid så trevligt att läsa dem. Tack!

I'm very glad if you want to leave a comment. It's always so nice to read them. Thank you!