lauantai 25. heinäkuuta 2009

Sketch Saturday # 61


Osallistun tällä kortilla ensimmäistä kertaa Sketch Saturday haasteeseen.

Kiva haastemalli ja ensimmäinen kortti tästä leimasimestani jonka hankin jo keväällä leimailutaivas-tapahtumasta. En ole kovin innostunut ollut clearstampseista, siksi ei näitä leimasimia ole tullut hankittua kun muutama. En kyllä mitenkään osaa perustella miksi tykkään enemmän kumileimasimista kuin noista kirkkaista. Mä vaan tykkään enemmän "oikeista" leimasimista. Helminauha ja paperit on ostettu paikallisesta askartelukaupasta, valmistajaa en tiedä mutta 6"x 6" vihkosessa lukee Paperblock sekä Victorian Romance "mixed". Paperikukat Priman, silkkinauhakukat ja sydänkoriste on hankittu ebaysta. Nauha tiimarista. Teksti on tarraa joka tullut kylkiäisenä lehden mukana. Kuva väritetty Cretacolorsin pastellikynillä. Olen itse ihan tyytyväinen korttiin.

Here is my first Card for Sketch Saturday challenge. I like the sketch and this Sarah Kay image. Coloured the image with Cretacolors pastel pencils. Paperflowers are from prima and ribbonflowers and embellishment from ebay.


10 kommenttia:

  1. So gorgeous. I love your colors.

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis ja herkkä kortti. Upea väritys ja tasapainoinen kokonaisuus!

    VastaaPoista
  3. Kaunis kortti ja tämä on yksi lempparileimasimiani Sarah Kay:n leimoista. Rohkeasti ja taitavasti olet yhdistänyt värimaailman kortissasi.

    VastaaPoista
  4. Ihanan värinen kortti taas ja tosi kaunis tietty myös.

    VastaaPoista
  5. Gorgeous. I love the colour combo.

    Glenda

    VastaaPoista
  6. This is gorgeous, I love the sweet SK image and all the pretty flower details. Debbie x

    VastaaPoista
  7. Upea toteutus, minä taas olen enemmän alkanut pitää näistä clearstampeistä ja ostin saman samasta paikasta! Mukavia kesäpäiviä sinulle, kurkasin taas taitavat korttisi;-))m

    VastaaPoista
  8. Söpä kortti. Sarah Kayn leimakuva on ihana, pidän kovasti kehysten ideasta: sinistä kehystä on vain ylhäällä ja alhaalla :)

    VastaaPoista
  9. Wautzi, Wau, kertakaikkisen ihana kokonaisuus:)
    Lisäksi ed. postauksen ylinnä oleva Dt-Kortti Paperikeijulle on täyden kympin kortti, jossa aivan fantastinen tunnelma ja valitut värisävyt kolahtavat meikäläiseen ja lujaa!

    VastaaPoista

Olen erittäin iloinen, jos haluat jättää kommentin. Kommentteja on aina niin mukava lukea. Kiitos!

Jag är väldigt glad om du vill lämna en kommentar. Det är alltid så trevligt att läsa dem. Tack!

I'm very glad if you want to leave a comment. It's always so nice to read them. Thank you!